Næste Kamp:  22. apr 18 kl. 15:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Sejr over Herlev Eagles
  Mike Larsen - 06/01/17

      Foto: BluelineMedia
  Pirates havde Tobias Ladehoff og Jeppe Jul Korsgaard klar til kampen efter deres tur til Canada, selvom de begge var ramt af en smule jetlag efter den lange tur. Ellers var der ikke noget nyt omkring skadessituationen forud for kampen.

  Der blev holdt pressemøde i Vippen inden kampen, hvor det blev annonceret at Christopher Frederiksen har underskrevet en kontrakt for den kommende sæson.

  Pirates spillede en ganske solid 1. periode, hvor man kom frem til flere gode muligheder uden dog at få scoret det første mål. Så snart, at han så en åbning, om det så var den mindste, så sendte Peter Quenneville pucken mod mål, men desværre var det på ydersiden af stolpen. Pirates fik kampens første powerplay, og der var fremgang at spore i forhold til sidste kamp. Det var dog Herlev, der scorede kampens første mål, da Jordan Knackstedt sendte pucken fra bag mållinien i ryggen på en back, og dumpede ind bag Quemener.

  Perfekt start på 2. periode, da Mikkel Højbjerg udlignede efter bare 24 sekunder. Ham trådte lidt på speederen og havde mere fart end Herlev backen. Det gav startskuddet til en periode, hvor Pirates havde en del chancer, og det endte også med, at Pirates var foran med 3-1 efter 2. periode. Herlev kom foran med 1-2, mens Pirates var i undertal, men der gik ikke mange sekunder fra den scoring, til at Andrew Blazek havde udlignet til 2-2. I periodens sidste minut kom Pirates foran med 3-2, da Julian Jakobsen lå pucken bag om ryggen til Martin Højbjerg, der kunne sende pucken ind i tomt mål.

  Det eksploderede i udvisninger i 3. periode, hvor det var Herlev, der fik størstedelen af disse. Julian Jakobsen bragte Pirates foran med 4-2 efter små 5 minutter af 3. periode, hvorefter der var en smule tumult, hvor Kim Staal endte med at slå til Julian, hvor Lasse Bo Knudsen forsvarede kaptajnen. Det blev til et længere powerplay, hvor Pirates dog ikke fik udbygget føringen. Herlev lavede en masse små unoder i løbet af periode, hvor Henry Hardarson endte med at få nok og kom i slåskamp med David Sätmark fra Herlev. En kamp, som Henry ikke havde de store problemer med at vinde.
  Julian Jakobsen lukkede og slukkede kampen med sin anden scoring til 5-2, da Herlev havde taget målmanden ud, og satset alt.

  Aalborg Pirates spiller næste gang på søndag kl. 14.00 i Rødovre, mens næste hjemmekamp er på tirsdag kl. 19.00, hvor Rungsted Seier Capital kommer forbi Gigantium Isarena.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates – Herlev Eagles 5-2 (0-1, 3-1, 2-0)

  16:48 0-1 Jordan Knackstedt (David Sätmark)
  20:24 1-1 Mikkel Højbjerg (Martin Højbjerg, Victor Panelin-Borg)
  33:40 1-2 Jordan Knackstedt (Brett Sonne, David Sätmark) PP
  34:10 2-2 Andrew Blazek (Peter Quenneville, Anders Overmark)
  39:20 3-2 Martin Højbjerg (Julian Jakobsen, Andrew Blazek)
  45:15 4-2 Martin Højbjerg (Mikkel Højbjerg, Julian Jakobsen)
  59:45 5-2 Julian Jakobsen (Mikkel Højbjerg, Alexander Collberg) EN

  Udvisninger:
  Pirates:
  1x5+20 (Henry Hardarson), 7x2 min.
  Eagles: 1x5+20 (David Sätmark), 1x10 min. (Kim Staal), 9x2 min.

  Tilskuere: 1783
   
   

  Club23 sponsorer til fredagens kamp mod Herlev Eagles

       
   
   
  Hos Suncharter og REKOM er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40kr. inkl. en øl eller en sodavand.


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.