Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates videre i pokalturneringen
  Mike Larsen - 09/09/16

  1221 tilskuere havde taget turen til Gigantium for at støtte drengene til sæsonens første kamp af betydning; nemlig pokalkampen mod de forsvarende pokalmesterOdense Bulldogs

  Pirates stillede til kampen i næsten stærkeste opstilling, hvor det kun var Jeppe Jul Korsgaard, der sad over. I målet stillede man med Ronan Quemener, mens der kun var enkelte ændringer til de kæder, der har spillet træningskampene sammen.

  Inden kampen blev den nye maskot, Kaptajn Ding Dong, præsenteret på isen for de 1221 tilskuere, der var kommet til kampen.
  Drengene var presset en del tilbage i egen zone, hvor man kunne se, at Ronan Quemener i målet nok kommer til at vinde en del point hjem til Aalborg i den kommende sæson. Ved defensive fejl i egen zone var han redningsmanden, der sørgede for, at Odense ikke scorede i første periode. Drengene kom til enkelte chancer, men skuddene var mere lige på målmanden.

  Drengene kom lidt under pres i starten af 2. periode, hvor Martin Højbjerg fik en hurtig udvisning, men drengene overlevede presset, og Mikkel Højbjerg fik tacklet pucken ud fra banden, hvor Lasse Bo Knudsen opsnappede pucken og sendte pucken i mål.
  Odense fik udlignet, da pucken blev styret tæt under Quemener i målet, der ikke havde en chance for at stoppe styringen fra Sterner. Det gav Odense et boost, men Peter Quenneville lukkede hurtigt ned for det boost, som de havde fået, da han små tre minutter senere bragte Pirates foran med 2-1. Julian Jakobsen Han var hurtigst over en løs puck foran mål, som han sendte i kassen og bragte Pirates foran endnu engang. Julian Jakobsen havde forinden haft en stor chance til at so

  I starten af 3. periode fik Tobias Ladehoff en hård medfart i banden, men var klar til at spille videre efter, at han havde sundet sig på bænken. Begge hold fik en udvisning med et minuts mellemrum, og ligesom Odense kom i powerplay udlignede de til 2-2. Pirates kom til nogle gode chancer, hvor især Julian Jakobsen havde flere gode aktioner, der var med til at sætte medspillere op til chancer.
  Sebastian Ehlers blev den store helt for Pirates, da han styrede pucken i mål med bare 17 sekunder igen af kampen. Oplægget kom fra Andrew Blazek, der fyrede kanonen af fra blå linie, og Ehlers stod det rette sted og sikrede sejren.

  De sidste 17 sekunder kunne let rende af uret, og dermed gav det en sejr til Aalborg på 3-2 over Odense, og dermed videre avancement til næste runde, hvor de forsvarende danske mestre, Esbjerg Energy, venter.
  Pirates spiller på hjemmebane, lørdag 17. september kl. 19.00, hvor det som sagt er Esbjerg, der kommer til Gigantium.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates – Odense Bulldogs 3-2 (0-0, 2-1, 1-1)

  24:41 1-0 Lasse Bo Knudsen (Mikkel Højbjerg)
  34:45 1-1 Robin Sterner (Henrik Nielsen, Sebastian Strandberg)
  37:40 2-1 Peter Quenneville
  46:07 2-2 Dale Mitchell (Rasmus Bjerrum, Tony Romano) PP
  59:43 3-2 Sebastian Ehlers (Andrew Blazek, Martin Højbjerg) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  6x2 min.
  Bulldogs: 3x2 min.

  Tilskuere: 1221

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.