Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Reaktioner ovenpå 2-1 sejren over Frederikshavn
  Mike Larsen - 21/08/16

  Fredag aften spillede Aalborg Pirates på hjemmebane mod Frederikshavn White Hawks, hvor det endte med en sejr på 2-1. Pirates TV fangede forward Sebstian Ehlers og målmand Jesper Wulff til en hurtig kommentar.

  Begge var godt tilfreds med resultatet og spillet på isen.
  Sebastian Ehlers mente, at man har haft bedre hold på papiret, men de to kampe mod Frederikshavn har været noget af det bedste spil, som han har spillet i Aalborg de sæsoner, han har været i klubben. Selvom det kun er træningskampe, så giver det godt boost på selvtillidskontoen, da man fulgte gameplanen 100%, selvom der er nogle småfejl i løbet af kampen, men over hele kampen set, så er det ikke store ting.

  Jesper Wulff var glad for at han kunne vise, at han er en god backup, hvis Ronan Quemener ikke er kampdygtig. Wulff har ikke startet mange kampe på isen, og han savnede den første sejr, men den kom i denne kamp, og det kunne næsten ikke være mod en bedre modstander, end lokalrivalerne.

  I kampen var det Daniel Villadsen og Lasse Bo Knudsen, der scorede målene for Pirates - ikke et par spillere, der er kendt for at score mål. I de to kampe mod Frederikshavn samt de to kampe mod Sheffield Steelers i England, har Pirates scoret 9 mål samlet, og der har været 9 forskellige målscorere.  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.