Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Hunden bed fra sig, men tre point på kontoen
  Mike Larsen - 13/09/19

       
  Aalborg Pirates - Odense Bulldogs 3-2 (1-1, 2-0, 0-1)
  Mål:
  03:57 0-1 Yannick Vedel (Nielsen, Ehlers), 15:21 1-1 Mikkel Højbjerg (Ju. Jakobsen, Bergholt) PP, 23:12 2-1 Jonas Jakobsen (Ladehoff, Marcussen), 32:47 3-1 Tobias Ladehoff (Knudsen, Jo. Jakobsen), 57:16 3-2 Riley Bourbonnais (Jensen, Hardarson) PP

  Udvisninger: Pirates 3x2 min., Bulldogs 2x2 min.
  Tilskuere: 2635

  Pirates har fået en god start på sæsonen i Metal Ligaen, hvor de spillede sidste fredag på hjemmebane mod Herlev Eagles, og så igen i aften mod Odense Bulldogs. Begge gange er det endt med sejre.
  Til kampen var Pirates uden Victor Panelin-Borg samt Jeppe Jul Korsgaard, men ellers stillede Pirates op i stærkeste opstilling til kampen.

  Pirates startede kampen godt og kom med god fart i skøjterne, og allerede i det første minut var Pirates tæt på at komme foran. Morin splittede forsvaret af og spillede Spelling fri foran mål, men han havde forkert fatning, og kunne ikke skyde ordentligt på mål med baghånden.

  Bare et par minutter senere var det Odense, der scorede kampens første mål, da Yannick Vedel sendte pucken lige på George Sørensen, og den kunne trille i mål. Pirates fik hurtigt muligheden for at udligne i powerplay, men der var ikke idé i powerplay, hvor Odense også lukkede godt ned for mulighederne.
  Det gav et boost til Odense, der kom langt bedre ind i kampen, mens Aalborg havde det svært ved at komme ud af egen zone.

  Når Pirates fik pucken, så gik spillet mange gange langsomt, og det var stort set kun den unge kæde, der kom med masser af fart, mens det kom sporadisk fra de andre kæder.
  Efter bare seks sekunders powerplay lykkedes det for Pirates' Mikkel Højbjerg at sende pucken i nettet til udligning for Pirates. I de døende sekunder er Odense dog meget tæt på at komme foran, men pucken krydsede ikke linien.

  Pirates kom bedre ud til 2. periode, hvor det lykkedes for Jonas Jakobsen at sende pucken i nettet mellem venner og fjerner. Han endte med pucken i slottet foran mål, men masser af spillere, der forsøgte at blokere for skuddet.
  Odense havde også enkelte muligheder for at udligne, men George Sørensen tog revanche for fejlen i første periode.

  Odense var flere gange under belejring, og der var masser af chancer til Pirates, hvor især de unge spillere kæmpede for at komme til muligheder, og det lykkedes også for Tobias Ladehoff at styre pucken i nettet til 3-1 tæt under mål efter at Lasse Bo Knudsen havde smidt den på mål.

  Missionen var klar i 3. periode, hvor man skulle score et mål for at lukke kampen, og så skulle man undgå skader og karantæner. Missionen lykkedes ikke helt, men de tre point kom på kontoen.
  Chancerne til at lukke kampen helt var ellers til stede, men det var ikke muligt at sende pucken forbi en storspillende Cowley i Odenses mål.
  Der kom spænding ind i kampen, da Tobias Ladehoff tog en udvisning mod slutningen af kampen, hvor Odense fik reduceret. Efterfølgende satsede Odense uden målmand, og Olivier Hinse og Anders Krogsgaard havde muligheder til at score i tomt mål, men Michael Eskesen og Sebastian Ehlers var nede og lege målmand i situationerne.

  Tiden løb af uret, og det endte med en sejr på 3-2 til Pirates. Dermed tre point mere på kontoen, og Pirates er stadig med maksimum point efter to kampe.

  Pirates spiller næste gang på tirsdag, hvor turen går til Frederikshavn, mens næste hjemmekamp er fredag 20. september kl. 1930, hvor de forsvarende mestre, Rungsted Seier Capital, kommer på besøg.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.