Næste Kamp:  24. aug 19 kl. 15:00
Aalborg Pirates mod Borås HC (Sverige)
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Dobbelt dansk mester skriver med Pirates
  Mike Larsen - 29/05/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Kun 23 år gammel - men har allerede vundet to DM-guldmedaljer, en sølvmedalje samt været med til at rykke både U18 og U20 landsholdene op i A-gruppen og har deltaget ved A-VM for ungdomsholdene. Man må sige, at Anders Krogsgaard allerede har prøvet det meste i sin korte karriere.
   
  - Anders er et produkt af den vestjyske ishockeyskole, der de senere år har leveret flere gode spillere. Anders har allerede spillet syv sæsoner som en del af truppen i Esbjerg, så han kommer med en masse erfaring fra ligaen, men også fra diverse ungdomslandshold samt A-landsholdet, fortæller cheftræner Garth Murray.
   
  Netop erfaring kommer han med trods hans bare 23 år. Omkring 350 kampe i Metal Ligaen, små 100 ungdomslandskampe samt 6 A-landskampe er det blevet til. Han har været kaptajn for det danske U18 og U20 landshold ved VM, så Anders bringer masser af lederskab med sig.
   
  - Anders kommer til at tilføje lederskab til vores defensive del af spillet ligesom har også produceret flot i de seneste sæsoner og altid bidrager bidraget godt til den defensive del af spillet, slutter cheftræner Garth Murray.
   
  Anders Krogsgaard har produceret 109 point, hvilket fordeler sig på 26 mål og 83 assists.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.