Næste Kamp:  24. aug 19 kl. 15:00
Aalborg Pirates mod Borås HC (Sverige)
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Et par forlængelser og et par på gensyn
  - 20/05/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Defensiven er blevet stærkere med forlængelsen af kontrakterne til Lasse Bo Knudsen og Mads Falborg Iversen. Lass Bo Knudsen har skrevet for de næste to år og Mads Iversen for den kommende sæson.
   
  - Lasse Bo Knudsen er en fighter på isen, der giver sig alt for holdet – om det er i nærkampene, blokering af skud eller til træningerne, så er han altid garant for en indsats af højeste klasse. Lasse har været omkring landsholdet i denne sæson og der er potentiale til rigtig meget, udtaler cheftræner Garth Murray.
   
  Lasse bidrager også med en del erfaring til holdet, da han trods sin unge alder allerede har spillet over 200 kampe for Aalborg, repræsenteret Danmark på seniorniveau samt højeste niveau for U18 og U20.
   
  Mads Falborg Iversen er stadig en af de helt unge og bidrager allerede stærkt til det defensive, hvor han arbejder godt i egen zone. Mads har repræsenteret det danske U18 og U20 landshold.
   
  - Mads Falborg Iversen tog store skridt mod en fast plads på holdet i løbet af sidste sæson, da han fik masser af spilletid, hvor han udviklede sig positivt i forhold til sit spil på isen. Vi mener, at der er mere potentiale i ham og er derfor naturligt glade for forlængelsen med Iversen, slutter cheftræner Garth Murray.
   
  Begge spillere kommer fra egne rækker og vi er stolte over, at vi har så stærk en rød tråd ned gennem vores ungdomsrækker, at vi kan få flere talenter op fast på Metalliga holdet.
   
  Med de to stærke forlængelser er det desværre også på gensyn til to Aalborgdrenge. Kontrakterne med Oliver Anker Christensen og Oliver Gatz er ophævet for kommende sæson. Der skal lyde et stort tak for indsatsen samt et på gensyn til de to Aalborgdrenge.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.