Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Garth Murray cheftræner hos Aalborg Pirates
  - 10/05/19


  Garth Murray fortsætter ved roret på piratskibet, som han overtog efter Jason Morgan kort før slutspillet i sidste sæson. Garth har opbygget sig en solid erfaring gennem de to sidste sæsoner og rejsen ombord på piratskibet startede i guldsæsonen, hvor den tidligere guldtræner Brandon Reid fik Garth Murray med om bord.

  Garth har en lang og flot karrierer i det nordamerikanske med 116 kampe i NHL og 473 AHL-kampe, hvor karriereren tæller prominente hold, som New York Rangers, Montreal Canadians, Florida Panters og Phoenix Coyotes
  - Garth er en moderne træner, hårdtarbejdende og har et godt tag i spillerne. Han er stærk i sine budskaber, entusiastisk og med stor erfaring fra de største og bedste træningsmiljøer i verden. Som spiller, kom holdet altid først – og det mærker alle omkring ham med det samme, udtaler sportschef Ronny Larsen.

  Garth Murray har siden sin ankomst til Aalborg Pirates haft en rolle først som assistent sammen med Brandon Reid. Derefter som 2nd assitant til Jason Morgan samtidig med en rolle for amatørafdelingen i forhold til overgangen mellem 1. div/U20 og eliteholdet. Garth har derfor en dybdegående forståelse af alle facetterne omkring klubben og den sportslige masterplan.

  - Garth har hele tiden haft ambitioner om at blive head coach og har ydmygt arbejdet og uddannet sig siden ankomsten for godt to år siden til Aalborg Pirates. Garth er enormt vellidt hos spilleren – både hos de unge og de veletablerede spillere. De ser op til ham og der er stor respekt omkring hans strategier og tilgang til arbejdet. Ingen tvivl om, at spillernes opbakning til Garth også har spillet en stor rolle i ansættelsen af Garth Murray, udtaler adm. direktør Thomas Bjuring.


  Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:

  Adm. direktør, Thomas Bjuring, tlf. 22 47 44 49

  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.