Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates tabte første slag om bronzen
  Mike Larsen - 12/04/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Til aftenens kamp mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn, der var det første af to opgør i kampen om bronzemedaljerne var Aalborg uden Nikolaj Carstensen, Jonathan Brinkman og Martin Høbjerg, mens Frederikshavn var uden Kasper Kristensen og Kristian Jensen

  Det var Frederikshavn, der kom bedst ud til kampen, og kom til de bedste chancer gennem perioden. Det var dog Aalborg, der kom til den første chance, da Oliver Gatz sendte pucken afsted fra blueline, hvor Sebastian Brinkman forsøgte at styre pucken tæt under mål.
  Frederikshavn kom også foran med 0-1, da Cam Spiro sendte pucken i nettet bag Ronan Quemener. Han var den eneste, der lykkedes med at score i perioden. Både Alexander Bumagin og Dale Mitchell havde muligheder for at bringe Frederikshavn yderligere foran, men begge gange var Quemener på plads.
  Aalborg kom kun til sporadiske chancer, og det blev aldrig rigtig farligt, og derfor kunne Frederikshavn gå til pausen med en føring på 0-1 efter 20 minutter.

  Aalborg startede perioden i powerplay, men kom ikke til scoring, og kort efter så var det Frederikshavn, der kom i powerplay. Igen uden de store chancer til nogle af holdene i overtal. Spencer Humphries stødte med frem i undertal og var tæt på at udligne, men Galansky fik det yderste af benskinnen på.
  Udligningen kom dog, da Thomas Spelling fik fikseret Galansky med en skudfinte, og sendte pucken på tværs til Jeppe Jul Korsgaard, der let kunne udligne.
  Den uafgjorte stilling stod under to minutter, så var Frederikshavn igen foran, og denne gang var det også Cam Spiro, der scorede. Han kom afsted i en 2mod1, hvor han skød på mål, og overlistede Quemener.

  Man må ikke give Dale Mitchell for meget plads, men det gjorde Aalborg med omkring to minutter tilbage af perioden, hvor han fik Quemener fintet ned, og så lagde Mitchell pucken højt i målet. 1-3 efter 2. periode kan man ikke sætte en finger på, da Frederikshavn har været det bedste hold på isen.

  I de sidste tyve minutter var det meget fattigt med mål, for Frederikshavn virkede tilfredse med en to målsføring forud for kampen i morgen på hjemmebane, mens Aalborg ikke kunne spille sig frem til de store chancer.
  Alexander Bumagin havde muligheden for at gøre til til 1-4, men hans skud prellede af på den ene opstander og sprang i spil igen. Aalborg havde enkelte muligheder, men det lykkedes ikke at komme tættere på Frederikshavn.

  Tiden rendte af uret, og Frederikshavn kunne tage nordenfjords med en sejr på 1-3, og dermed et stort skridt mod bronzemedaljerne. Returkampen spilles i morgen eftermiddag kl. 17.00, hvor Aalborg skal frem at vinde med to mål for at fremtvinge overtid eller en sejr på tre mål for at tage bronzen.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 1-3 (0-1, 1-2, 0-0)

  03:52 0-1 Cam Spiro (William Boysen)
  29:31 1-1 Jeppe Jul Korsgaard (Thomas Spelling, Julian Jakobsen)
  31:17 1-2 Cam Spiro
  37:52 1-3 Dale Mitchell (Evan Jasper, Jeppe Holmberg)

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  White Hawks: 1x2 min.

  Tilskuere: 2749
   


     
     


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.