Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: Jagten går ind på bronzemedaljer
  Mike Larsen - 11/04/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Det er sæsonens sidste hjemmekamp, der spilles denne fredag aften, hvor Frederikshavn White Hawks kommer på besøg til den første kamp af to om bronzemedaljerne. Der er returkamp om lørdagen i Frederikshavn.

  Når vi ikke kunne besejre SønderjyskE i semifinalen og komme i finalen, så er det næstbedste næsten, at det er Frederikshavn, som vi spiller imod om bronzemedaljer. Det er af flere årsager; økonomisk er det en bedre kamp end mod Rungsted qua den korte afstand, og det er et lokalbrag, som mange mennesker uden tvivl vil komme til. Det giver ekstra penge i klubkassen sidst på sæsonen, inden administrationen går igang med at finde spillere til næste sæson.
  Vi har allerede en del af de danske spillere på kontrakt for den kommende sæson, så nu skal udlændingene vejes og se, hvad der er af muligheder for evt. erstatninger.

  Selvom det er en kamp, som mange hader, og for de udenlandske spillere ikke giver mening, da man stort set kun spiller den i Danmark, så det er lokalopgør, og spillerne vil give alt de har for at slutte sæsonen af med en medalje og en sejr over lokalrivalerne.

  Velkommen til Bentax Isarena til den første kamp denne fredag aften, mens returkampen spilles lørdag aften kl. 17.00 i Frederikshavn.
  Det er vigtigt at bemærke, at det er det samme resultat efter to kampe, der er afgørende, og derfor kan kampen fredag aften i Aalborg sagtens ende uafgjort.

  God kamp til alle.
  Let's go Pirates.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.