Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Optakt: 4. pladsen skal hentes i Frederikshavn
  Mike Larsen - 23/02/19

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Søndag eftermiddag, og Pirates spiller deres sidste kamp i grundspillet. Turen går nordpå til Frederikshavn, og vi har selv alle muligheder for at afgøre vores skæbne i grundspillet.

  Vi er sikre på 4. pladsen, hvis vi vinder kampen enten i forlænget eller ordinær tid. Vi kan også få 4. pladsen med nederlag, men så er vi afhængige af resultatet i Esbjergs kamp i Vojens.
  Vi spillede senest i Rødovre, fredag aften, hvor vi endte med at tage sejren i straffeslag, og der havde været lidt ændringer i kæderne. I ordinær tid var det Sebastian Brinkman Andersen, der scorede begge mål for Pirates, mens Rødovre fik udlignet inden udgangen af 3. periode. I overtiden var der chancer i begge ender, men i straffeslag skulle vi igennem 7 runder, inden at Mikkel Højbjerg kunne notere sig den afgørende scoring på straffeslag.

  Der er spillet fire kampe i Metal Ligaen mellem Pirates og White Hawks, og det er endt med tre sejre til Pirates, hvor de to af sejrene er kommet efter overtiden. Frederikshavn har vundet deres eneste sejr over Pirates på hjemmebane, hvor det tilbage i september blev til en sejr på 2-1.

  I Rødovre var vi uden Nikolaj Carstensen, Jeppe Jul Korsgaard, Julian Jakobsen og Tobias Ladehoff. Det eneste, der er sikkert i forhold til søndagens kamp, er at Jeppe Jul Korsgaard er ude med karantæne, da han afsoner sin anden af syv karantænedage.

  Der er kampstart kl. 17.30 i Nordjyske Bank Arena, og vi håer, at der er mange fans, der tager turen op for at støtte drengene til sejr. Hvis man ikke har muligheden for at være til stede i Frederikshavn, så sender TV2 Sport kampen direkte.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.