Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Das Kapital blev sendt hjem med hockeylektion
  Mike Larsen - 26/10/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  Fredag aften blev der spillet topbrag i Bentax Isarena, da Rungsted Seier Capital var på besøg. På holdkortet måtte Pirates stadig se bort fra Victor Panelin-Borg, mens Mikkel Højbjerg var blevet skrevet på skadeslisten efter, at han udgik i Esbjerg.

  Sikke en første periode fra Pirates. Det var ikke til at se i de første tyve minutter, at det var Metal Ligaens førerhold, der var på besøg i Bentax Isarena. Pirates kom foran med 1-0 efter ca. tre minutter, da Julian Jakobsen styrede pucken i nettet bag en chanceløs Thomas Lillie. Rungsted svarede hurtigt igen med scoring til 1-1 efter lidt klumpspil foran Quemener.
  Derefter så Pirates sig ikke tilbage, og det blev til en føring på 2-1, da Tobias Ladehoff fra en position bag mål sendte pucken på staven af Mike McNamee, der scorede sikkert til 2-1. Tobias Ladehoff blev også målscorer, da han sendte pucken op i det fjerneste hjørne, hvor der ikke var plads til overs efter pucken røg i nettet.
  Bare to minutter senere blev det også til 4-1, da Mike McNamee og Martin Højbjerg var afsted i en 2mod1, og lidt pingpong frem og tilbage og det var til sidst Højbjerg, der sikkert kunne sende pucken i nettet til 4-1.
  En helt fantastisk periode, hvor effektivitet var i top for Pirates, mens defensiven flere gange fik lukket ned for Rungsted.

  2. periode blev en smule mere stille end de første tyve minutter. Pirates havde dog flere gode muligheder til at score yderligere, men Pirates endte også flere gange i straffeboksen, hvilket var med til at slå spillet i stykker flere gange.
  Rungsted fik reduceret til 4-2 ved Robin Bergman, og Rungsted kunne måske lugte point, men det fik Mike McNamee hurtigt lukket ned for, da han under et minut senere fintede foran Thomas Lillie, og et lynhurtigt trækskud og pucken lå i nettet til 5-2.
  Periodens sidste mulighed tilfaldt Jeppe Jul Korsgaard, der kom alene mod mål, og var tæt på at smide pucken ned med baghånden.

  Pirates havde et mål med de sidste tyve minutter, for det virkede ikke til, at sejren var i fare på noget tidspunkt. Perioden skulle bare køres ud uden skader og karantæner, hvilket fungerede til stor glæde for fansene.
  Rungsted havde muligheden for at bringe noget spænding tilbage i kampen, da de blev tildelt et straffeslag, da Sebastian Brinkman ulovligt blokerede pucken i målfeltet. Quemener var dog på pletten ved straffeslaget, der dog ikke endte med at blive farligt på noget tidspunkt.
  Jeppe Jul Korsgaard fik scoret til slutresultatet 6-2, da han styrede afleveringen fra Tobias Ladehoff i nettet.

  Pirates spiller næste gang allerede på søndag 28. oktober kl. 15.00, hvor Herning Blue Fox kommer på besøg til endnu en revanchekamp fra sidste sæsons guldfinaler.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Rungsted Seier Capital 6-2 (4-1, 1-1, 1-0) 

  03:08 1-0 Julian Jakobsen (Thomas Spelling, Mike McNamee) PP
  04:26 1-1 Tyler Fiddler (Simon Fredriksson, Nikolaj Rosenthal)
  09:40 2-1 Mike McNamee (Tobias Ladehoff, Jack Walker)
  15:01 3-1 Tobias Ladehoff (Oliver Anker Christensen, Sebastian Brinkman)
  16:59 4-1 Martin Højbjerg (Mike McNamee)
  33:51 4-2 Robin Bergman (Mattias Persson, Marcus Olsson)
  34:47 5-2 Mike McNamee (Thomas Spelling)
  52:59 6-2 Jeppe Jul Korsgaard (Tobias Ladehoff, Sebastian Brinkman)

  Udvisninger:
  Pirates:
  8x2 min.
  Seier Capital: 1x10 min. (Morten Jensen), 6x2 min.

  Tilskuere: 2654
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.