Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Herning sendt hjem med nederlag
  Mike Larsen - 28/09/18

      Billede: Bluelinemedia.dk

  Til aftenens kamp i Metal Ligaen mellem Pirates og Blue Fox i Bentax Isarena var der en enkelt ændring på holdkortet for Pirates, da Spencer Humphries var ude til kampen. Det havde også givet nogle ændringer i kæderne, hvor blandt andet var Jack Walker rykket ned på en backplads på papiret.
  På skadeslisten var Mike McNamee, Spencer Humphries og Oliver Gatz, mens Lasse Bo Knudsen afsonede sin sidste karantænedag.

  Pirates startede kampen i højt tempo, og man fik løbet Herning over ende. Det gav pote efter bare tre minutter, da Julian Jakobsen opsnappede en fejlaflevering, og sender den op i hjørnet til føring.
  Herning fik taget et par udvisninger, hvilket gav Pirates muligheden i 5mod3, og det udnyttede Mikkel Højbjerg fra en spids vinkel, hvor han sendte pucken i nettet. Det var også tæt på at blive til 3-0, men adslutningen fra Thomas Spelling ramte stolpen.
  Det var ikke meget, at Herning kom til i løbet af perioden, og når de var farligst, så var det efter en fejl af defensiven.
  Unge Sebastian Brinkman havde muligheden for at score til 3-0, men han fik overplaceret skuddet, da han havde trukket Simon Nielsen godt ud af målet.
  Stillingen var 2-0 efter 1. periode, hvilket var helt fortjent.

  Pirates fik deres første par udvisninger, men man spillede godt i boksspillet, hvor Ronan Quemener reddede Pirates i flere omgange med store redninger, hvor han fløj rundt på stregen.
  Det var et stort pres mod Quemener, og Pirates havde kun sporadiske chancer, og Martin Højbjerg var tæt på at score til 3-0, men på forunderligste vis missede han på helt tomt mål. Det blev dog til 3-0, da Nikolaj Carstensen stødte frem til en løs puck, som han hamrede i tomt mål.
  Herning kom tilbage i kampen, da Pirates fik en udvisning, hvor Lasse Lassen sendte pucken op i hjørnet uden chance for Quemener. Pirates fik en udvisning mere i perioden, men der kom Herning ikke til scoring. 3-1 efter 2. periode, hvilket var fortjent.

  Herning kom i powerplay i starten af 3. periode, hvor Lasse Lassen sendte pucken på stolpen, men ellers slap Pirates med skrækken.
  Pirates havde flere store muligheder til bl.a. Tobias Ladehoff og Nikolaj Carstensen, men man kunne ikke få pucken over stregen. Efter en stor mulighed til Julian Jakobsen og Mikkel Højbjerg, virkede Simon Nielsen småskadet, men han var hurtigt klar igen.
  Mikkel Højbjerg var tæt på, men det var stolpens tur til at stå i vejen for Pirates. Herning fik muligheden på straffeslag for at komme ind i kampen, men Quemener var i vejen med en redning.
  Herning satsede uden Simon Nielsen i målet mod slutningen, men Herning fik ikke sat spillet op, og i stedet kunne Thomas Spelling sende pucken ned i det tomme mål til 4-1.

  Pirates spiller næste gang på søndag, hvor turen går til Bitcoin Arena, hvor Rungsted Seier Capital tager imod. Der er kampstart kl. 15.00.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Herning Blue Fox 4-1 (2-0, 1-1, 1-0)

  03:00 1-0 Julian Jakobsen
  08:19 2-0 Mikkel Højbjerg (Thomas Spelling, Martin Højbjerg) PP2
  36:17 3-0 Nikolaj Carstensen (Thomas Spelling, Mikkel Højbjerg)
  37:19 3-1 Lasse Lassen (Evan Mosey, Kristoffer Lauridsen) PP
  58:28 4-1 Thomas Spelling (Nikolaj Carstensen, Julian Jakobsen) EN

  Udvisninger:
  Pirates:
  6x2 min.
  Blue Fox: 5x2 min.

  Tilskuere: 2441

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.