Næste Kamp:  8. aug 19 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Frederikshavn White Hawks
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Lions på besøg i CHL
  Mike Larsen - 08/09/18

      Billede: Bluelinemedia.dk
  I aften kommer det schweiziske tophold, ZSC Lions Zürich, til Bentax Isarena for at revachere den kamp, som de havde i Zurich for lidt over en uge siden.
  Zürich er sammen med Frölunda Indians de to bedste hold i gruppen, og det skal de ud at vise i Aalborg. De kommer med et hold, der har masser af erfaring fra NHL og et buudget, der kunnne betale hele Metal Ligaen mindst et par gange.

  Pirates spillede i torsdags en god 1. og 3. periode, men man spillede ikke en ret god 2. periode, hvor Vienna Capitals lukkede kampen.
  Spillerne skal være klar i hele kampen og tage det ekstra løb eller blokering for holdet, hvis der skal være mulighed for point.

  Man må forvente, at ZSC Lions er forberedte på Pirates i denne kamp, hvor Pirates kom med overraskelsemomentet i Schweiz. Det kan man ikke komme med i aften, da ZSC Lions nu kender til Pirates.

  Til de seneste kampe har man været uden Tobias Ladehoff, hvilket man sandsynligvis også er i aften. I torsdags var man også uden backen Mads Falborg Iversen, men der er ikke noget nyt omkring ham til i aften.

  Der er kampstart kl. 19.00 i aften, så alle mand i Bentax Isarena og giv drengene en masse støtte.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.