Næste Kamp:  24. sep 19 kl. 19:00
Herning Blue Fox mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Stærk canadisk back til Pirates
  Mike Larsen - 16/07/18

       
  Aalborg Pirates er stolte over, at kunne præsentere den 26-årige canadiske back, Spencer Humphries, der kommer til Aalborg efter et par sæsoner i Norge, hvor han har vist sit værd.

  - Efter det stod klart, at Martin Lefebvre tog med Brandon Reid til Krefeld, så har vi været på udkig efter en stærk offensiv back, der kunne forstærke holdet. Udover en stærk offensiv spillestil, så skulle han også kunne bidrage defensivt, og det føler vi at have fundet i Spencer samtidig med, at han er højre fattet, udtaler sportschef Ronny Larsen.

  I sin første sæson i Stavanger Oilers blev han den mest-scorende back i ligaen med 14 mål i 45 kampe. I den sæson endte han også med at løfte mesterskabet og dermed har han også været med til at spille Champions Hockey League for Stavanger.

  I 2012 blev Spencer draftet af Traktor Chelyabinsk i KHL-draften og endte med at spille 17 kampe i KHL, inden han vendte hjem til Nordamerika.

  - Spencer er en hårdtarbejdende back, der bliver en stærk skudtrussel fra blueline i powerplay, men han har også farten i skøjterne til at bryde modstandernes hurtige opspil. Han placerer sig rigtig godt i forhold til spillet og bringer masser af erfaring, slutter sportschef, Ronny Larsen.

  I sine ungdomsår spillede han i WHL for Calgary Hitmen og Tri-City Americans, hvor han endte med 93 point (17+76) i 194 kampe, mens han også havde et par gode sæsoner i ECHL med 20+ assists inden afgangen til Norge.

  Spencer Humphries kommer til Aalborg om nogle uger og påbegynder træningen sammen med resten af holdet i starten af august.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.