Næste Kamp: 
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates tabte 4. finalekamp på hjemmebane
  Mike Larsen - 20/04/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  Fredag aften var det tid til den 4. finalekamp, og med en sejr til Pirates ville det også blive den sidste kamp, da Pirates så ville være foran med 4-0 i kampe. Hele ni finaler er tabt siden guldet sidst kom til Aalborg i 1981, men i aften kunne man ændre på historien. Det endte med et nederlag på 2-3, og dermed skal vi ud i en kamp5, hvilket spilles på søndag.

  Til kampen var der ikke nogen ændringer på opstillingen. Mikkel Højbjerg, der var udgået i Herning i tirsdags var blevet klar igen, så det var de samme kæder, der havde taget sejren i de første tre kampe i serien. Det betød, at det kun Bjarke Møller og Kristian Kodal, der sad ude med skader. De har dog været ude i længere tid, og 

  Første periode var en smule nervøs spillet i starten, men nerverne blev stille og roligt rystet af spillerne. Pirates fik kampens første udvisning, da Peter Quenneville blev sendt i boksen for tripping. Pirates spillede solidt i egen zone i undertal, hvor Herning ikke kom frem til de helt store chancer. Kort efter, at udvisningen var udløbet, var det Pirates' tur til at komme i powerplay, hvor Sonny Hertzberg sendte pucken afsted fra blueline, men den rammer stolpen og røg i spil igen.
  Herning kom til enkelte gode muligheder, men Tadeas Galansky var på plads i målet. Offensivt var Højbjerg-tvillingerne i spillehumør, og de legede rundt i Hernings zone, og de havde mulighederne til at bringe Pirates foran, men det lykkedes ikke for dem at score.
  Herning spillede en bedre periode end de har gjort tidligere i serien, men Pirates havde ikke nogen problemer med at holde dem fra de helt store chancer.

  Højbjerg tvillingerne fortsatte deres spil fra 1. periode i starten af 2. periode, hvor først Martin Højbjerg var tæt, og brormand, Mikkel, sendte pucken på ydersiden af stolpen. Kort tid efter hoppede pucken i Pirates' målfelt, men Tobias Ladehoff ofrede sig og slog pucken væk med hånden.
  Det lignede en føring til Pirates, men i stedet for var det Herning, der scorede kampens første mål i powerplay, da Lasse Lassen sendte pucken op i hjørnet i powerplay uden chance for Galansky. Bare tre minutter senere, så var Herning foran med 0-2, da Anders Poulsen sendte pucken i nettet til stor jubel bag det ene mål.
  Pirates forsøgte, men en fatal fejl af Galansky i nettet, da pucken hoppede mod ham, og han ikke lykkedes med at stoppe pucken, og den endte bag ham til 0-3. Brandon Reid tog timeout for at samle tropperne, og det lykkedes også for Pirates at få reduceret til 1-3, da Olivier Hinse tog sagen i egen hånd og spillede Kirill Kabanov fri, der sendte pucken over stokhandsken på Simon Nielsen til stor jubel i Cool East Arena.

  Cool East Arena var på bristepunktet, og Pirates kom ud og gav det et skud for et comeback. Det var tæt på at begynde, da Martin Højbjerg var tæt på indenfor de første par minutter af 3. periode. Tobias Ladehoff havde muligheden alene mod Simon Nielsen, men Nielsen var den klogeste, hvilket han også var, da Jeppe Jul Korsgaard kom alene.
  Pirates fik dog reduceret, da Olivier Hinse hamrede pucken i nettet til 2-3, mens man var i powerplay. Der var stadig masser af tid tilbage på uret, da reduceringen faldt, og Pirates havde fået ny luft.
  Chancerne var der, men marginalerne var ikke på Pirates' side. Pirates satsede uden Galansky med omkring 1:30 tilbage af perioden, men man fik ikke sat spillet solidt op, og det endte med sporadiske skud på mål.

  Kampen endte med et nederlag, og dermed er stillingen 1-3 i kampe, og 5. kamp spilles på søndag i Herning. Kampen starter kl. 15:00.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Herning Blue Fox 2-3 (0-0, 1-3, 1-0)

  26:14 0-1 Lasse Lassen (Markus Jensen, Daniel Nielsen) PP
  29:38 0-2 Anders Poulsen (Toni Kallela, Daniel Nielsen)
  31:08 0-3 Patrick Madsen (Toni Kallela)
  37:13 1-3 Kirill Kabanov (Olivier Hinse, Clay Anderson)
  46:25 2-3 Olivier Hinse (Kirill Kabanov, Pierre-Olivier Morin) PP

  Udvisninger:
  Pirates:
  2x2 min.
  Blue Fox: 2x2 min.

  Tilskuere: 5000
   
   

  Kampsponsor til fredagens finalekamp mod Herning Blue Fox

   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.