Næste Kamp:  30. aug 19 kl. 19:00
Frederikshavn White Hawks mod Aalborg Pirates
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Pirates sejrede i første kamp
  Mike Larsen - 09/03/18

      Foto: BlueLineMedia.dk
  Endelig startede slutspillet. Fredag aften tog Pirates imod White Hawks i Gigantium Isarena til en sejr til Pirates på 2-1 efter en højdramasik kamp, der havde det hele.
  Hos Pirates var der en del spillere klar igen i forhold til de sidste par kampe i grundspillet. Skadeslisten var nede på Kristian Kodal, Sonny Hertzberg, Bjarke Møller og Mikkel Højbjerg. I bund og grund stærkeste hold muligt, da tre af de fire spillere har været ude i længere tid for Pirates.

  Pirates startede ikke med meget fart i skøjterne, og det var White Hawks, der startede kampen bedst. Dog var Tadeas Galansky klar fra kampens start, og han gjorde, at Pirates kunne holde Frederikshavn fra at score. Pirates fik kampens første powerplay, men der manglede noget beslutsomhed, og man kom ikke til de store muligheder.
  Efter små 17 minutter af første periode sendte kaptajn, Julian Jakobsen, pucken mod mål, og den gik hele vejen i nettet. Spillet var ikke det bedste, men man tog en føring med efter 1. periode. Kirill Kabanov var udgået i løbet af 1. periode, men han var tilbage på isen til anden periode.

  Anden periode startede med en kæmpe chance til Christopher Frederiksen, men en sprællende Thomas Lillie endte med pucken i gribehandsken. Jeppe Jul Korsgaard kunne have scoret, men igen var Lillie på plads med en stor redning for Frederikshavn. I den anden ende ville Tadeas Galansky også være med til at lave store redninger. I flere omgange var Galansky ude med parader.
  Midtvejs i perioden ramte Clay Anderson hårdt på Gorm Nyberg Topholt, der blev liggende på isen, mens han blev tilset. Dommeren snakkede sammen, og endte med at der ikke skulle dømmes nogen udvisning i situationen.
  Perioden endte målløs, og spændingen var bevaret frem til de sidste ordinære tyve minutter.

  Stor dramatik i 3. periode, hvor først Frederikshavn fik udlignet ved Kristian Jensen - et skud, som Tadeas Galansky burde have reddet, men pucken sneg sig i nettet. Gigantium kogte, og taget lettede en smule på Giagntium, da Pistol Pete stod fri i slottet og kunne sende pucken i nettet bag en chanceløs Lillie.
  Der kom stor tumult, da Frederikshavns Mark Hurtubise kom flyvende ind i Julian Jakobsen, og resten af spillerne kom i håndgemæng med hinanden. Det blev til nogle udvisninger til begge hold, og tiden kunne rende af uret.

  Pirates sejrede med 2-1 og fører dermed med 1-0 i kampe. Næste kamp er på søndag kl. 15.00 i Nordjyske Bank Arena.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 2-1 (1-0, 0-0, 1-1)

  17:10 1-0 Julian Jakobsen (Jeppe Holmberg, Victor Panelin-Borg)
  46:09 1-1 Kristian Jensen (Mads Larsen, Nick Olesen)
  54:06 2-1 Peter Quenneville (Pierre-Olivier Morin, Christopher Frederiksen)

  Udvisninger:
  Pirates:
  10x2 min.
  White Hawks: 1x10 min. (Mark Hurtubise), 11x2 min.

  Tilskuere: 4736
   
   

  Kampsponsor til fredagens kvartfinalekamp mod Frederikshavn White Hawks

   
   
  Hos Tommy Telt og Faxe Kondi er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.