Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Sidste kamp inden landsholdspausen
  Mike Larsen - 05/11/17

      Foto: BlueLineMedia
  Søndag aften bliver det til den sidste kamp inden landsholdspausen. Det er Gentofte Stars, der sidste sæson slog Pirates ud i kvartfinalen, der kommer på besøg.

  I fredags blev det til en sejr på 2-1 i Hvidovre, hvor man fik slået et hårdt kæmpende Hvidovre hold, og dermed fik taget tre vigtige point ind på kontoen, hvor man tog endnu et vigtigt skridt mod final4 i pokalturneringen.

  Kampen mod Gentofte i dag er lige så vigtigt, og man kan tage et stort skridt mod kvalifikation til final4 med en sejr i aften.

  Gentofte spillede mod Herning i fredags, hvor de fik en lussing på hele 0-7. Især i de sidste to perioder faldt Gentofte helt sammen og lukkede en del mål ind. Mindre kan også gøre det for Pirates, men det vigtigste er de tre point.

  I Hvidovre var Pirates uden Martin Højbjerg, Jeppe Holmberg, Sebastian Brinkman, Tobias Ladehoff, Henry Hardarson samt Bjarke Møller. Intet nyt om de er klar i dag, eller om de først er med efter landsholdspausen.

  Kampen kan følges på Metal Ligaens hjemmeside fra kl. 19.00, hvor der vil komme diverse info omkring mål og udvisninger.
   
   

  Club23 sponsor til søndagens kamp mod Gentofte Stars

   
  Hos Sønderup Landkøkken er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.