Næste Kamp:  18. dec 18 kl. 19:00
Aalborg Pirates mod Rødovre Mighty Bulls
Facebook
Sponsor extranet

Nyheder

  Topholdet blev sendt hjem med nederlag
  Mike Larsen - 31/10/17

      Foto: BlueLineMedia
  Der var lagt op til en uhyggelig aften i Gigantium, hvor der var besøg for det midtjyske ræv fra Herning. Kaptajn Ding Dong og besætningen havde ladt geværet for at gå på rævejagt, og de fik skudt pucken i mål hele tre gange, og mens man kun måtte indkassere et enkelt mål, så blev det til en sejr på 3-1.
  Pirates var til kampen uden Bjarke Møller, Sebastian Brinkman, Henry Hardarson samt Tobias Ladehoff, der alle stadig ude med skader, men der er fremgang at spore ved flere af dem.

  Der var godt gang i skøjterne i store dele af perioden, men det var Herning, der kom foran med 0-1, da Daniel Nielsen styrede pucken i mål foran Tadeas Galansky. Han var uden chance i situationen. Pirates fik også udlignet til 1-1, da Nikolaj Carstensen for anden hjemmekamp i træk, sendte pucken over stregen. Et hårdt pres på målet gav udbytte til Carstensen, der har scoret godt med mål i denne sæson for Pirates.

  Pirates fik noget nær den perfekte start på kampen, da Lasse Bo Knudsen sendte pucken på mål fra blueline, og foran mål blev den rettet af. Dermed 2-1 efter bare 50 sekunder af anden periode. Pirates pressede på for en yderligere scoring, og den kom ca. midtvejs i perioden, da Martin Lefebvre skar ind foran mål og lå pucken sikkert i mål til 3-1. Pirates bakkede en smule af, og overlod Herning med pucken i en stor del af tiden, men Herning kunne ikke komme igennem med skudene til Galansky i målet.
  Dermed var det stadig 3-1, da tredje periode skulle igang.

  Pirates skulle ikke tage nogle chancer for at risikere nogle skader, og man kørte videre med fire kæder, så spillerne kunne være friske til endnu en kamp på fredag i Hvidovre. Perioden skulle dog lige overståes. Det blev en chancefattig periode, hvor Pirates forsvarede føringen hjem. Mod slutningen af perioden fik Pirates en udvisning, men Herning udviste ikke nogen interesse i at forsøge at gå efter spænding.

  Det endte med en sejr på 3-1, og dermed ligger Pirates afstand til 3. pladsen, hvor Odense Bulldogs rykker forbi Frederikshavn White Hawks. Pirates spiller på fredag i Hvidovre, mens næste hjemmekamp er på søndag, hvor Gentofte Stars kommer forbi. Bemærk, at der først er kampstart kl. 19.00.

  Kampfakta:
  Aalborg Pirates - Herning Blue Fox 3-1 (1-1, 2-0, 0-0)

  07:05 0-1 Daniel Nielsen (Christian Silfver, Branden Gracel)
  09:51 1-1 Nikolaj Carstensen (Jeppe Jul Korsgaard, Mikkel Højbjerg)
  20:50 2-1 Lasse Bo Knudsen (Martin Højbjerg, Kristian Kodal)
  29:29 3-1 Martin Lefebvre (Christopher Frederiksen, Oliver Anker Christensen)

  Udvisninger:
  Pirates:
  3x2 min.
  Blue Fox: 3x2 min.

  Tilskuere: 1792
   
   

  Club23 sponsor til tirsdagens kamp mod Herning Blue Fox

       
   
  Hos Nadias Sandwich er vi naturligvis stolte af, at være en del af Club23 hos Aalborg Pirates, som giver hockeyen og stemningen tilbage til byen. Vi giver alle mulighed for at komme til hockey for 40 kr. (+gebyr) inkl. en øl eller en sodavand.
   


  Tilbage til oversigten

   
  • Copyright © 2012 Aalborg Pirates A/S Alle rettigheder forbeholdes.