Det blev igen en meget tæt kamp mod SønderjyskE, hvor Pirates kom bagud tre gange i løbet af kampen, men i sidste ende kunne drage nordpå med tre point på kistebunden. Martin Lefebvre og Martin Højbjerg blev begge dobbelt målscorere i sejren på 3-5, hvor Sebastian Bergholt sendte pucken i tomt mål i de sidste sekunder.

SønderjyskE - Aalborg Pirates 3-5 (1-1, 2-1, 0-3)
Mål: 05:00 1-0 Steffen Frank (Brown, Eskildsen) PP, 19:06 1-1 Martin Lefebvre (MacDonald, Ma. Højbjerg) PP, 24:00 2-1 Willam Boysen (Borring Hansen), 31:34 2-2 Martin Lefebvre (Madsen, Kabanov), 39:24 3-2 Victor Rollin Carlsson (Harms, König Hansen) SH, 45:34 3-3 Martin Højbjerg (Schou, Mi. Højbjerg), 51:16 3-4 Martin Højbjerg (Mi. Højbjerg, Ju. Jakobsen), 59:51 3-5 Sebastian Bergholt EN

Udvisninger: SønderjyskE 1x10 min. (Daniel K. Hansen), 5x2 min., Pirates 5x2 min.
Tilskuere: 500

Tirsdag aften skulle Pirates bygge videre på sejren over Odense Bulldogs med et besøg i Frøs Arena hos SønderjyskE. Det har været tætte kampe mod SønderjyskE de seneste sæsoner, og det blev det også denne gang.

Pirates startede kampen bedst, men en udvisning til Nikolai Nielsen satte SønderjyskE, der efter bare fem minutter fik pucken i nettet på deres første registrede skud på mål. Ikke den bedste start på kampen for Pirates, men Pirates kæmpede videre. Det lykkedes også for Pirates at udligne, mens man selv var i powerplay. Målscorer blev Martin Lefebvre, der må siges at være fortsat, hvor han slap. 1-1 var stillingen efter 1. periode, der var meget jævnbyrdig.

Igen var det SønderjyskE, der kom foran efter fire minutter af 2. periode, da William Boysen denne gang var skrapretter foran George Sørensen. SønderjyskE var foran med 2-1, og Pirates skulle igen kæmpe sig tilbage i kampen. Endnu et powerplay og endnu et powerplaymål af Martin Lefebvre udlignede igen stillingen.
Pirates kom i powerplay mod slutningen af 2. periode, og havde en gylden mulighed for at komme foran inden pausen. I stedet var det SønderjyskE, der fik bragt sig foran igen, denne gang i undertal ved Victor Rollin Carlsson.

Pirates nede med 3-2 efter 2. periode, og der skulle graves dybt efter en føring. Det lykkedes ved Martin Højbjerg efter små 5½ minut af perioden, da han sendte pucken i nettet bag Patrick Galbraith til udligning.
Lidt over midtvejs i periode var det selvsamme Martin Højbjerg, der bragte Pirates foran for første gang i kampen, efter oplæg fra tvillingebror, Mikkel, og Julian Jakobsen.
Nu skulle føringen holdes til slut, og Pirates kom under et mindre pres, men solidt arbejde gjorde, at man kunne lade en del af tiden rende af uret. Med et minut igen af perioden satsede SønderjyskE uden målmand, og det endte med, at Sebastian Bergholt kunne sende pucken ned i det tomme mål til 3-5. Dermed kunne Pirates drage nordpå med sejren og de tre point.

Pirates spiller næste gang på fredag kl. 19.30, hvor Frederikshavn White Hawks kommer på besøg i Bentax Isarena.