DET OFFICIELLE WEBSITE FOR AALBORG PIRATES

Seneste Nyt

Stærk 1. periode sikrede sejren i Vojens

Pirates var foran med 0-3 efter små otte minutter i kampen i Vojens, og det lå grundstenen til sejren på 2-6. Pirates' mål blev scoret af seks forskellige spillere, hvilket vidner om en stor bredde på holdet.
Aalborg

Optakt: Turen går til Vojens

Fredag aften spiller Pirates på udebane i Vojens, hvor SønderjyskE tager imod. Der er lagt op til en tæt kamp, hvor det bliver de små marginaler, der kan blive afgørende.
Aalborg

Trøjenummer 1.000.000 til Thomas Bjuring

Aalborg

Pressemeddelelse: Endnu en stærk back til Aalborg Pirates

Aalborg

Første nederlag i sæsonen

Pirates kunne notere sig for det første nederlag i Metal Ligaen i denne sæson, da Herlev sejrede på hjemmebane med 2-0. En til tider hårdt spillet kamp, kom Herlev ud på toppen med de tre point. Pirates havde mulighederne og havde også et par skud på stolpen, men pucken hoppede ikke Pirates' vej.
Aalborg

VIDEO: Højdepunkter og interview fra Aalborg mod Frederikshavn

Aalborg Pirates vandt 2-1 over Frederikshavn. Se alle scoringerne fra kampen. Hør også interview med Ian Edmondson.
Aalborg

George Sørensen blev den store helt i lokalbrag

Det var målmand, George Sørensen, der blev den store helt for Aalborg Pirates, da Frederikshavn White Hawks var på besøg til Metal Ligaens første lokalbrag. Sørensen havde flere store redninger, der var med til at holde Pirates foran, da man blev lidt for ivrige i det offensive spil.
Aalborg

Optakt: Første lokalbrag i sæsonen

Fredag aften, TeddyBear Toss og lokalbrag i et næsten fyldt Gigantium. Kan det blive meget bedre? Det skulle lige være med en sejr, og den vil drengene forsøge at tage over Frederikshavn White Hawks på isen.
Aalborg

Teddy Bear Toss på fredag - kom og vær med

Aalborg