DET OFFICIELLE WEBSITE FOR AALBORG PIRATES

Seneste Nyt

Lodtrækning om billetter til kampen på søndag er åben

Aalborg

George Sørensen noteret for andet shutout i træk

George Sørensen stod for 22 redninger, og kaptajn, Julian Jakobsen, gik forrest med et par scoringer, da Odense Bulldogs blev sendt tilbage til Fyn med et nederlag på 4-0. Det var ikke den kønneste kamp fra Pirates, men sejren og de tre point kan man ikke tage fra Pirates.
Aalborg

Ny kampdato for udsat kamp

Aalborg

De heldige sæsonkortholdere er nu udtrukket til kampen i morgen.

Aalborg

Fire point af Josh MacDonald i storsejr over Odense Bulldogs

Josh MacDonald var den store helt i eftermiddagens kamp, da han scorede kampens første to mål, men også assisterede på to andre. Sejren blev på 0-7, og der var seks forskellige målscorer i kampen, hvor George Sørensen afviste 23 skud.
Aalborg

Optakt: Bulldogs venter søndag eftermiddag

Søndag eftermiddag, og Pirates skal til VinMedKant Arena, hvor Odense Bulldogs tager imod. Pirates står med tre nederlag i træk, og søndag skal man tilbage på sporet på en svær udebane i Odense. Det bliver uden tvivl en hård fight, men kæmper alle mand 100% hele kampen, så kan det lykkedes at tage sejren og de tre point med til Nordjylland.
Aalborg

KAMPEN I AFTEN ER AFLYST

Aalborg

Lodtrækning for sæsonkortholdere nulstilles

Aalborg

Optakt: Pirates skal tilbage på sporet

Fredag aften kommer Herlev Eagles på besøg i Bentax Isarena. Det er blevet tre nederlag i træk i Metal Ligaen, og nu skal Pirates tilbage på sporet. Det bliver uden tvivl en hård fight, men kæmper alle mand 100% hele kampen, så kan det lykkedes at tage sejren og de tre point.
Aalborg