DET OFFICIELLE WEBSITE FOR AALBORG PIRATES

Seneste Nyt

Aalborg Pirates vinder bronze

Efter 3-3 i den første kamp, så sikrede Aalborg Pirates sig den samlede sejr i bronzekampen mod Herning Blue Fox med en sejr på 3-2, som især kom i land efter en solid defensiv indsats i trejde periode.
Aalborg

Hellere bronze end ingenting

Spillere, Fans, Sponsorer samt alle i og omkring Aalborg Pirates har arbejdet for og drømt om mere i denne sæson. Sådan skulle det desværre ikke være, og i aften spiller vi bronze-finale i Sparekassen Danmark Isarena.
Aalborg

Finalehåbet lever! Aalborg Pirates sikrede kamp 7

To mål fra Matt Salhany, samt stor skarphed i både overtal og undertal var med til at Aalborg Pirates fik fremtvundet en syvende og afgørende kamp på tirsdag efter en fantastisk holdpræstation i Esbjerg i den sjette semifinale.
Aalborg

Aalborg Pirates forsat i live efter energisk fight

Aalborg Pirates klarede Esbjerg Energys første matchbold i semifinaleserien med en sejr på 5-2 i kamp fem. Det var dramatisk og energisk hele vejen igennem, men i tredje periode trak piraterne fra, og fik sikret sejren med to scoringer.
Aalborg

Downing sænkede Pirates i tredje semifinale

Aalborg Pirates tabte desværre til Esbjerg Energy i den tredje kamp i semifinaleserien efter en fysisk kamp, hvor gæsternes effektiviten i de afgørende faser af kampen var forskellen.
Aalborg

Aalborg Pirates udlignede semifinaleserien efter nyt overtidsdrama!

For anden kamp i træk skulle vinderen af kampen mellem Aalborg Pirates og Esbjerg Energy findes i overtid. Forskellen var at Jens Nielsen tropper denne gang gik fra isen som sejrherrer efter en scoring til 2-3 fem minutter inde i overtidsperioden fra Jeppe Jul Korsgaard.
Aalborg

Bliv aktionær i Aalborg Pirates

Aalborg

Katastrofale to minutter kostede dyrt i overtidsnederlag

Aalborg Pirates smed en to målsføring på en katastrofal afslutning i de sidste minutter af kampen, og tabte den første semifinale med 4-5 i overtid. Kampen var både tæt og intense, men manglende marginaler var forskellen til sidst