Fredag aften, forud for lokalopgøret mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks, blev hyldesttrøjen med alle navnene på de personer, som havde købt støttebilletter til "Den Aflyste Finale", afsløret på scenen i REKOM Loungen.

Her var 200 heldige sæsonkortholdere blevet inviteret på VIP opgradering af deres normale sæsonkort. Dette skete efter lodtrækning, grundet forsamlingsforbudet, der kun gjorde det muligt at have 375 tilskuere i Bentax Isarena til kampen.

Trøjen skulle vise Frederikshavnerne på banen og deres fans hjemme foran TV skærmene at sammenholdet i Aalborg er KÆMPE STORT.

Nikolaj Ehlers og Mads Søgaard havde doneret præmier, som blev udloddet blandt alle der havde købt støttebilletter. Vinderne af disse præmier blev fundet på scenen, i en prop fyldt REKOM Lounge inden kampen. Her var det Nikolaj Ehlers og Mads Søgaard der selv trak vinderne, ved at pege på trøjen med alle navnene.

Se udtrækningen på video øverst på denne side.

Stort tillykke til vinderne og tak til alle, hvis navne der står på trøjen. Det bragte held på banen, da piraterne trakt sig sejrrigt ud af lokalopgøret efter straffeslagsafgørelse.

Vinderne er blevet kontaktet

Se billeder af trøjen og kampen på vores facebookside her: https://www.facebook.com/AalborgPirates/photos/pcb.3097390833706332/3097388620373220


Optakt: Tidligt topbrag, når Pirates gæster Rungsted Kirill Kabanov sikrede to point mod Frederikshavn