Mens Tobias Ladehoff før har oplevet at stå med The Double-titlen i Aalborg Pirates, så var det første gang for både Patrick Bjorkstrand og Anders Koch, der begge skiftede til klubben forud for sæsonen

Forløsning var det helt store tema hos størstedelen af Aalborg Pirates-spillerne, efter de sikrede sig guldet hjemme i Sparekassen Danmark Isarena søndag d. 24. april. 

Vejen til guldet og The Double-titlen var nemlig langt fra nem, men derfor var der ingen tvivl om, hvilket hold, der var bedst i sæsonen ifølge Tobias Ladehoff, der fortæller, at piraterne har været bedst over hele linjen. 

Det samme fortæller Patrick Bjorkstrand, der skiftede til klubben inden denne sæson. Aalborg-spilleren har også fået blod på tanden efter at have vundet det danske mesterskab med Aalborg Pirates, og han ser frem til at skulle forsvare titlen i den kommende sæson. 

Endeligt var det en mere ydmyg Anders Koch, som PiratresTV mødte på isen. Dog var han ligesom Patrick Bjorkstrand mere end tilfreds med sit skifte til det aalborgensiske. 

 

Hør hele interviewet med de tre Pirates-spillere i videoen her


Aalborg Pirates forlænger med fire nuværende pirater VIDEO: George Sørensen på sæsonens All-Star-Team