Der vil fortløbende kunne komme nye tiltag på vor nye hjemmeside.

Det nyeste, Spillerstatistik, er blevet taget så godt imod, at vi fremover vil opdatere den efter hver spillerunde i stedet for som først oplyst efter hver turneringsrunde – altså 8 kampe.

Så fremover vil Spillerstatistikken blive placeret under Nyheder.

En ting, som vi har ændret på er den såkaldte plus/minus statistik. Efter at have konsulteret Dansk Ishockey Union bruger vi nu fremover den form for statistik, som det internationale ishockey forbund og vort egen union benytter.

Håber ikke at det bliver for teknisk:

Hvis Piraterne scorer i spil 5 mod 5 eller 4 mod 4 eller 3 mod 3 eller de er i undertal, giver det et plus point. Hvis en Piratspiller er på isen ved spil 5 mod 5 eller er i powerplay og modstanderen scorer, så vanker der et minus. Der er ikke plus/minus ved tomt mål eller straffeslag.

Logisk eller ej, men sådan er det. Døm selv.

Af den medfølgende statistik kan du se, at Sebastian Bergholt topper med 7, mens Anders Krogsgaard, Pierre-Olivier Morin og Thomas Spelling følger lige efter med 6.

Det er en rutineret ”rotte” og rigtig nørd på dette område, som står for Statistikken.

Han fik sin hockey-debut som juniorspiller for Aalborg Skøjteløber Forening først i 1960’erne. (Licensen blev senere overdraget til Aalborg Ishockey Club, og i 1966 optog AaB af 1885 ishockey på programmet efter AaIC).

Vor statistikstrateg var blandt medstifterne i 1966. I 1980’erne var han i flere sæson formand for AaB Ishockey. Endelig var han medredaktør af hockeybøgerne ”Hockey uden alder” og Pirates Gyldne Sejrstogt”.

Måske en eller anden kender ham under navnet Martin Reinevald.


Piraterne på tv-pointtogt Kampnoter: Rundt om Herlev Eagles-Aalborg Pirates