Fredag aften var Pirates på besøg i Odense, hvor der ikke var den store tvivl om sejren. Pirates sejrede sikkert med 1-4 efter en stærk kamp.

Odense Bulldogs - Aalborg Pirates 1-4 (0-2, 0-0, 1-2)
Mål: 03:49 0-1 Julian Jakobsen (Krogsgaard, Ma. Højbjerg), 12:30 0-2 Jeppe Jul Korsgaard (Kabanov, Hinse), 42:37 0-3 Emil Marcussen (Knudsen, Carstensen), 46:02 0-4 Pierre-Olivier Morin (Marcussen, Bergholt), 47:10 1-4 Rasmus Simonsen (Eskesen, Yedel)

Udvisninger: Bulldogs 1x2 min., Pirates 3x2 min.
Tilskuere: 939

Der var godt nyt på holdkortet op til kampen, da Jeppe Jul Korsgaard var tilbage på holdet, og han var, ligesom i guldsæsonen, gledet ind i kæden med Olivier Hinse og Kirill Kabanov. Dermed var det kun Felix Scheel og Tobias Ladehoff, der måtte sidde over.

Pirates startede kampen rigtig godt, og man havde respekt for Odense og deres spil. Men når Pirates fik fart i afleveringerne, og de sad på bladet, så var Pirates overlegen i spillets facetter. Der gik heller ikke mere end små fire minutter, før Pirates var foran.
Anders Krogsgaard, der sammen med bl.a. Thomas Spelling havde brugt formiddagen på at pakke bamser til tirsdagens "TeddyBear Toss", sendte pucken ind foran mål, hvor Julian Jakobsen var hurtigst fremme og sendte pucken i nettet til 0-1.
Tilbagevendte Jeppe Jul Korsgaard gjorde det til 0-2, da han fikst afdriblede Odenses målmand, Evan Cowley, mens resten af Odenses spillere ikke var opmærksom på ham.
Mod slutningen af 1. periode fik Pirates, kampens første powerplay, og man var flere gange tæt på at score på gode styringer tæt under mål af Kirill Kabanov og Mikkel Højbjerg. 0-2 efter 1. periode var ganske fortjent.

Efter 1. periode måtte Marcus Pedersen udgå med en skulderskade.
Pirates kørte på videre i starten af 2. periode, men et par udvisninger med kort mellem gav et 5mod3 powerplay til Odense i ca. 1:20. Pirates kæmpede godt og fik lukket ned for de farlige afleveringer på tværs gennem zonen.
Pirates havde en del tid med pucken, hvilket gav nogle chancer, men det var stadig 0-2 efter 2. periode.

Pirates fik den perfekte start på 3. periode, da pucken lidt heldigt endte ved Emil Marcussen, og han kunne let sende pucken i et tomt mål, da målmanden var gået på Lasse Bo Knudsens aflevering, der ramte en Odense skøjte.
Kort efter blev det også til 0-4, da Pierre-Olivier Morin sendte pucken i nettet på sin egen returpuck. Kampen virkede allerede lukket på dette tidspunkt, men Odense fik reduceret bare et lille minut senere, da Rasmus Simonsen styrede pucken i nettet bag George Sørensen.

Tiden løb stille og roligt af uret uden, at der kom yderligere scoringer. Dermed sikrede Pirates sig 1. pladsen inden tirsdagens lokalbrag i Bentax Isarena, hvor der ikke er mange billetter tilbage.


Piratskuden i spillerproblemer - tre skadet før lokalbraget Piraterne på tv-pointtogt