Pirates sejrede med 4-0 over Frederikshavn, der virkede modløse mod slutningen af kampen. Efter en målløs 1. periode scorede Pirates tre gange i 2. periode, hvor man reelt lukkede kampen. Lasse Bo Knudsen og Sebastian Brinkman spillede begge en god kamp og viste, hvor stor bredde, der er på holdet.

Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 4-0 (0-0, 3-0, 1-0)
Mål: 29:45 1-0 Mikkel Højbjerg (Ma. Højbjerg, Knudsen), 31:58 2-0 Pierre-Olivier Morin (Ju. Jakobsen, Ma. Højbjerg) PP, 37:29 3-0 Sebastian Brinkman (Flodqvist, Knudsen), 43:35 4-0 Thomas Spelling (Scheel, Morin)

Udvisninger: Pirates 6x2 min., White Hawks 1x25 (Fox), 2x10 min. (Fox), 4x2 min.
Tilskuere: 4851

Pirates kom med samme opstilling, der, tirsdag aften, havde besejret Rungsted Seier Capital med 5-2 efter et par stærke perioder, mens 3. periode blev unødvendig spændende.

Pirates kom stærkt ud til 1. periode, hvor man kom frem til et par store chancer allerede indenfor det første minut. Det havde været den perfekte start for Pirates, men Pirates arbejdede videre og kom til flere gode muligheder.
Pirates fik kampens første powerplay, hvor der var masser af gode idéer, men det lykkedes dog ikke at sende pucken forbi den tidligere Pirates-målmand, Tadeas Galansky.
Thomas Spelling havde en friløber mod mål, men blev generet i afslutningsøjeblikket og sendte pucken forbi mål.
Frederikshavn fik et par chancer i powerplay, men et solidt boxplay arbejdede hårdt og holdt Frederikshavn fra at score.
Pirates fik en udvisning til at slutte perioden af på, hvilket betød, at Pirates startede i undertal i to minutter.

Pirates kæmpede heriosk i undertal de første to minutter, og kort efter blev det til endnu et boxplay, hvilket fik publikum til at ytre deres utilfredshed med hoveddommer Jacob Grumsen.
Boxplayet kæmpede og sikrede, at Frederikshavn ikke fik kampens første scoring, men den kom til gengæld til Pirates. Pucken blev smidt ind foran mål, hvor den ramte Mikkel Højbjerg på benet og hoppede i nettet. Et tilfældigt mål, men topholdet har de små marginaler. Pirates kom i deres andet powerplay i kampen, og pucken endte ved Pierre-Olivier Morin ved den fjerste stolpe, og han kunne gøre det sikkert til 2-0.
Det blev også 3-0, da Sebastian Brinkman trak ind i banen og sendte pucken i nettet, hvor der var en enkelt back foran Galansky.

Pirates blev ved med at dominere mod et White Hawks hold, der virkede modløse og så ud til at have givet op. Det betød også, at White Hawks skiftede målmand til 3. periode, hvor Samuel Jukuri kom ind.
Pirates sendte stadig masser af skud på mål, hvor man skulle ind og kæmpe foran mål for returpucke. Det blev også til 4-0, da Felix Scheel og Thomas Spelling kom afsted i 2mod1, hvor Scheel fandt Spelling, der sendte pucken i nettet.
Der var masser af smånærkampe på isen, hvor Lasse Bo Knudsen og Victor Panelin-Borg havde deres kampe med White Hawks' Dane Fox.
Dane Fox endte med at få en matchstraf mod slutningen af kampen, da han råbte efter Pirates' boks.
Pirates sluttede kampen i powerplay, og sejren på 4-0 kunne man ikke sætte en finger på.

Pirates spiller næste gang på søndag, hvor turen går til Vojens, hvor der er topbrag mod SønderjyskE. Næste og sidste kamp i grundspillet på hjemmebane er på tirsdag kl. 19.00, hvor Esbjerg Energy kommer på besøg.


Interviews efter sejren over Frederikshavn White Hawks Dansk ishockey filmes nu fra alle vinkler