Bundholdet, Odense Bulldogs, kom på besøg i Bentax Isarena, og det endte med en sejr på 6-0. Pirates var i kontrol fra stort set kampens begyndelse og til slutning. George Sørensen fik noteret sin anden shutout denne sæson - og den første på hjemmebane.

Aalborg Pirates - Odense Bulldogs 6-0 (3-0, 0-0, 3-0)
Mål: 10:32 1-0 Jeppe Jul Korsgaard (Knudsen, Ladehoff), 16:17 2-0 Martin Højbjerg (Spelling, Morin) PP, 18:50 3-0 Felix Scheel (Morin), 40:26 4-0 Kirill Kabanov (Korsgaard), 48:23 5-0 Sebastian Bergholt (E. Marcussen, Flodqvist), 59:05 6-0 Anders Krogsgaard PEN

Udvisninger: Pirates 2x2 min., Bulldogs 4x2 min.
Tilskuere: 3503

Tirsdag aften og det var bundholdet, Odense Bulldogs, der var på besøg i Bentax Isarena. Tidligere på sæsonen havde det været en af de kampe, som reservemålmand, Jesper Wulff Pedersen, havde spillet, men i aften var det George Sørensen, der startede.
Hos Pirates var der ikke nogen ændringer i truppen, hvor det stadig var forwards, Olivier Hinse og Marcus Pedersen, der sad ude med skader.

Forud for kampen blev Jesper Wulff Pedersen hyldet for sine første 300 kampe i Aalborg-trøjen. I Danmark bliver man noteret for en kamp, hvis man bare er på kamprapporten.

Pirates virkede til at være opsatte på, at man ville bevise, at kampen mod Herlev, i fredags, ikke var en normal kamp for Pirates. Der var masser af fart i skøjterne fra start, og man skøjtede bare og hurtigere end Bulldogs.
Pirates fik kampens første powerplay, hvor man kom frem til flere gode muligheder, men det lykkedes ikke at få pucken i nettet. Det lykkedes dog ca. midtvejs i perioden, da Lasse Bo Knudsen sendte pucken mod mål, hvor den blev ramt på vejs mod mål og tog et underligt opspring, der drillede Odenses målmand, og pucken hoppede i mål.
Emil Marcussen havde en stor mulighed for at bringe Pirates på 2-0, men han havde næsten for meget tid, og han endte med overplacere skuddet. Pirates fik deres andet powerplay i kampen, hvor Thomas Spelling forsøgte at sende pucken på mål, men han mislykkedes et par gange, hvor han i stedet sendte den til Martin Højbjerg, der sendte pucken i nettet til 2-0.
Det blev også 3-0 i 1. periode, da Felix Scheel sendte pucken i nettet, hvor han var først over en løs puck. 3-0 til Pirates efter 1. periode var ganske fortjent.

Efter en godkendt 1. periode, hvor man var foran med 3-0, så spillede man en meget mere kontrolleret 2. periode, hvor man ikke tillod de store chancer til Odense.
Pirates kom til nogle enkelte muligheder, men det var tydeligt, at man havde fokus på defensiven, så man ikke lavede dumme fejl.
George Sørensen måtte et par gange lege plankeværk, når Odense kom tæt på, og Pirates havde også enkelte muligheder, der kunne have givet mål.

Pirates virkede til at lukke kampen efter bare 26 sekunder af 3. periode, da Jeppe Jul Korsgaard arbejdede godt bag mål, og Kirill Kabanov kunne smide pucken i nettet med baghånden.
Pirates kom op i tempo i den 3. periode, hvor Bulldogs havde problemer med at følge med i tempoet. Bulldogs havde ikke det store at komme med, og det endte med at ligne en mindre legestue for Pirates, da Sebastian Bergholt skøjtede ind foran mål og sendte pucken sikkert i nettet.
De 3503 tilskuere fik enkelt scoring at gå hjem på, da Anders Krogsgaard kom afsted mod mål, og han hægtede bagfra af Lukas Nielsen. Straffeslag dømt, og Krogsgaard udnyttede selv muligheden på ægte Frans Nielsen-manér med en baghånd over benskinnen på Cowley.

Det blev den sidste aktion, og tiden løb af uret, og George Sørensen kunne notere sig sit første shutout på hjemmebane i denne sæson.
Pirates spiller næste gang på tirsdag 25. februar kl. 19.00, hvor de forsvarende mestre, Rungsted Seier Capital, kommer på besøg.


VIDEO: Interview med Emil Marcussen Optakt: Pirates på revanche mod fynske Bulldogs