Pirates kunne notere sig en sejr i den sidste træningskamp forud for den kommende sæson. Bulldogs blev sendt hjem til Fyn med et nederlag på 3-1, hvilket kunne have været noget større, hvis Pirates havde været skarpe.

Aalborg Pirates - Odense Bulldogs 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)
Mål: 11:48 1-0 Carl Neill (Ma. Højbjerg, Mi. Højbjerg), 26:53 1-1 Rasmus Simonsen (Nyström), 28:12 2-1 Kirill Kabanov (Lefebvre, Korsgaard), 48:59 3-1 Martin Lefebvre (Kabanov, Korsgaard)

Udvisninger: Pirates 2x2 min., Bulldogs 3x2 min.
Tilskuere: 500

Pirates skulle bygge videre på sejren over Frederikshavn White Hawks i søndags, og det var også det samme hold, som Pirates stillede med til kampen mod Odense.
Det betød, at det var uden Thomas Spelling i opstillingen, og kæderne har fået mere spilletid sammen.
Tidligere på sæsonen havde Pirates sejret med 1-5 i Odense, hvor Pirates havde kontrol på hele kampen. I aften havde Pirates også ganske god kontrol over kampen, hvor det blev til endnu en sejr. Denne gang på 3-1, men Pirates havde muligheder til endnu flere mål.

Pirates startede kampen lidt langsomt, men det var Pirates, der havde de bedste muligheder i første periode. Det blev til et par chancer, inden Pirates kom i powerplay. Powerplay gav dog ingen mål, men der var muligheder til det.
Pucken hoppede og dansede i flere omgange omkring stregen bag Galansky, men det var først efter små 12 minutter, at det lykkedes for Pirates at sende pucken i nettet bag Galansky. Et mindre pres gav muligheden, da Martin Højbjerg afleverede pucken tilbage til Carl Neill, der var stødt ind i banen, hvor han fintede Galansky og kunne sende pucken i nettet.
Odense havde også muligheder, hvor de kom afsted 3mod1, mens Odense ellers var i undertal. Lefebvre fik forstyrret chancen, og Pirates kunne skøjte til pause foran med 1-0 efter en periode, hvor Pirates kunne have været foran med et par stykker, hvis man havde været lidt skarpere foran mål.

Pirates var tæt på at komme på 2-0 allerede i 2. periodes første minut, da Julian Jakobsen styrede pucken på den ene stolpe. Minuttet efter var Pierre-Olivier Morin tæt på at komme alene mod mål, men han mistede kontrollen over pucken.
Bulldogs ville gerne spille med musklerne, og foran havde Emil Marcussen en lille infight med Odenses Cody Donaghey, men der kom ikke noget ud af situationen.
Bulldogs fik udlignet ved Rasmus Simonsen, da han fik for meget plads i zonen til at udligne til 1-1. Ca. et minut senere kom Pirates foran med 2-1, da Kirill Kabanov havde sidste stav på en puck, der gik i en lille bue over en liggende Galansky.
Pirates fik deres første par udvisninger med et lille minuts mellemrum, hvilket gav Odense store muligheder for at udligne. Selvom George Sørensen sprællede rundt på isen, så fik Odense ikke sendt pucken i et tomt mål. Mens Pirates var fire spillere på isen, var Jeppe Jul Korsgaard tæt på at bringe Pirates på 3-1.
2-1 efter 2. periode, hvor begge hold havde deres muligheder for at score.

I 3. periode var det igen Pirates, der kom til flere gode muligheder, men Galansky spillede en stor kamp for Bulldogs. Han var årsagen til, at Pirates ikke scorede før ca. midtvejs i perioden. Da var det Martin Lefebvre, der hamrede pucken i nettet. Forinden scoringen havde Jeppe Jul Korsgaard og Josh MacDonald haft gode muligheder for at bringe Pirates foran.
Pirates blev ved med at komme til chancer, men Tadeas Galansky viste, at han er en af ligaens bedste målmænd. Han reddede Odense i flere omgange.
Med ca. to minutter igen tog Odense målmanden ud, og Tobias Ladehoff og Martin Højbjerg havde muligheden for at bringe Pirates på 4-1, men begge gange fik Odense reddet pucken. Pirates fik holdt Odense fra at sætte spillet op og tiden løb af uret, og Pirates kunne notere en sejr på 3-1.

Pirates spiller næste gang på fredag 18. september kl. 19.30, hvor Odense Bulldogs kommer på besøg i premierekampen.


Vigtig information til alle sæsonkortholdere Optakt: Sidste træningskamp inden den nye sæson