Aalborg Pirates er stolte af at kunne præsentere den 26-årige målmand, Thomas Lillie, på kontrakt for de kommende to sæsoner. Thomas Lillie kommer fra et ophold i Esbjerg, hvor han har spillet de seneste to sæsoner. 

- Lillie er en af ligaens bedste danske målmænd, og han har flere gange været en torn i øjet på os i de kampe, hvor vi har spillet mod ham. Vi er glade for nu at få ham til Aalborg, så vi nu kan uden tvivl kan sige at vi har ligaens bedste målmandsteam. Det giver os en masse fleksibilitet i forhold til, hvem der spiller de forskellige kampe i en forhåbentlig lang sæson, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Thomas Lillie har spillet syv sæsoner i Danmark, hvor han startede i SønderjyskE som bare 17-årig. Derefter var han omkring Växjö Lakers i Sverige et par sæsoner. De seneste seks sæsoner har han delt lige mellem Frederikshavn White Hawks, Rungsted Seier Capital og Esbjerg Energy. 

Han har vundet mesterskaber med henholdsvis SønderjyskE og Rungsted samt en enkelt Final4 titel med Rungsted, mens det også er blevet til kampe på det danske landshold. 

- Lillie er rigtigt gode venner med Niko (Red: Nikolaj Carstensen), som har været en stor hjælp omkring at få ham med på holdet i Aalborg Pirates. Vi er naturligvis stolte over, at nogle af de bedste spillere i Danmark kan se, at vi har gang i noget godt, og gerne vil være en del af det, slutter Ronny Larsen. 

Thomas flytter snarest til Aalborg, hvor han kommer til at deltage i sommertræningen med den øvrige trup. 


Se eller gense alle mål fra hele slutspillet Aalborg Pirates forlænger med fire nuværende pirater