Vi er glade for at kunne præsentere en forlængelse med den 21-årige danske back, Nikolai Nielsen, der har skrevet under for den kommende sæson, hvilket vil være hans sjette sæson for Pirates. Dog har de første sæsoner ikke budt på så mange kampe, hvor han mere har været med for at lære, men det er primært de seneste par sæsoner, at han har fået en del spilletid. 

- I løbet af sidste sæson blev vi ramt af en del skader på vores defensiv, hvor Nikolai endte med at få mere ansvar, og han tog det til sig, og vi var ikke nervøse på noget tidspunkt. Han er vokset meget og har bygget godt på i løbet af sæsonen, som opgaven blev større og større. Vi er stolte over, at han har valgt at blive i Aalborg, hvor han forhåbentligt kan bygge yderligere på hans spil, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

I den netop afsluttede sæson rundede Nikolai de første 100 kampe for Pirates, hvor han flere gange har stået som 7. back, men det har ikke afholdt ham fra at få en del vigtig spilletid. I løbet af sæsonen ramte han ligeledes to milepæle i karrieren, nemlig første mål i grundspillet samt første mål i slutspillet, selvom det mere er det defensive arbejde, som han yder, når han er på isen. 

- Nikolai har bygget på over de seneste sæsoner, og vi forventer, at hans udvikling fortsætter i den kommende sæson, hvor han bliver endnu mere fast del af holdet. Han har haft nogle gode læremestre i Victor Panelin-Borg og Lasse Knudsen, hvor han har taget imod alt den rådgivning, som han har fået, slutter Ronny Larsen. 

Nikolai Nielsen er allerede godt i gang med træningen forud for den kommende sæson, hvor han igen kommer til at spille med nummer 4. 


Metal Ligaen med i historisk ambitiøs indsats for Danmarks veteraner CHL: Aalborg møder Oliver Larsen, Luleå og Sparta Prag