J-dag blev aflyst sidste år grundet corona, men vi har i Aalborg flyttet den til februar.

Vores J-dag består dog ikke af masser af øl og nissehuer, men derimod af Jeppe Jul Korsgaard og Jonas Jakobsen, der begge har forlænget deres kontrakt med Pirates for de kommende to sæsoner.

- Vi er glade for at to Aalborg-drenge har valgt at forlænge deres kontrakter for de kommende to sæsoner. Det er i tråd med vores strategi om at have en rød tråd ned til vores ungdomsafdeling, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Både Jonas og Jeppe har præsteret bedre i denne sæson end sidste sæson, hvor Jonas i denne sæson har lavet 9 point, mens Jeppe har lavet 17 point. De yder begge en god arbejdsindsats, hvor Jeppe f.eks. flere gange har blokeret skud, mens vi har været i undertal.
Begge spillere har tidligere været ude i en enkelt sæson, men begge er vendt hjem til Aalborg, hvilket vi er stolte af i Aalborg Pirates.

- Begge spillere yder en stærk indsats hver gang, at de træder på isen. De er yderst professionelle både på og udenfor isen, og de er spillere, som de unge spillere kan se op til. De har begge taget et skridt opad i deres udvikling, og de passer godt ind i truppen, slutter sportschef Ronny Larsen.

Begge spillere har med denne forlængelse dermed kontrakt indtil udgangen af 2022/23 sæsonen.

Ved spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt:
Sportschef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13
Adm. direktør, Lars Laursen, tlf. 22 95 27 17


Dramatik, da Pirates besejrede SønderjyskE Kom med på holdbilledet 2020/21