Aalborg Pirates er stolte over, at der kan præsenteres en forlængelse af kontrakten med Martin og Mikkel Højbjerg, så de også er at finde i Aalborg i de kommende to sæsoner.

- Martin og Mikkel har udviklet sig enormt i deres tid i Aalborg og vi er rigtig glade for, at de vil være med på den videre færd i Aalborg. Begge spillere er professionelle i deres tilgang til spillet og gode læremestre for vores unge spillere.
- De har en rigtig god spilforståelse og begge arbejder godt fremad isen, men også tilbage i egen zone. De spiller med i alle slags situationer, hvor der skøjtes godt, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Tvillingerne kom til Aalborg forud for 2016-17 sæsonen fra Rødovre Mighty Bulls og begge er faldet godt til i Aalborg, hvor de igennem de seneste sæsoner har spillet sammen med kaptajn, Julian Jakobsen. En kæde, der har vist sig, at gøre ondt på modstanderne, hvor alle tre bliver ved med at arbejde hårdt og stresse modstanderne.

- Selvom sæsonen ikke er kommet til de afgørende kampe endnu, så slog vi til, da vi havde muligheden for at forlænge med tvillingerne. De er kun 26 år gamle, men de har masser af erfaring fra flere år i ligaen, slutter Ronny Larsen.

Med denne nye kontrakt, så har tvillingerne kontrakt med Aalborg Pirates indtil udgangen af 2021/22 sæsonen.

 

Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:

Sportschef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13

Adm. direktør Aalborg Pirates, Thomas Bjuring, tlf. 22 47 44 49


Herlev gav topholdet en ordentlig lussing VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg mod Herning