Mandag den 2. december 2019 blev det i forbindelse med ligamødet i Esbjerg afgjort, at Aalborg Pirates bliver værter for denne sæsons pokalturnering, Metal Final4.

Beslutningen blev taget i fællesskab mellem de fire deltagende klubber, Herlev Eagles, Rungsted Seier Capital, Fredrikshavn White Hawks og Aalborg Pirates.

- Vi oplevede en intens stemning i Aalborg sidste år, og selv om vi gerne havde afviklet Metal Final4 i Bitcoin Arena – vores egen hjemmebane – må vi bare konstatere, at vi ikke kan levere det samme produkt, som man har mulighed for i Aalborg, siger Rungsted Seier Capitals-direktør Thomas Friberg i pressemeddelesen fra Danmarks Ishockey Union.

Aalborg Pirates afholdt også Metal Final4 i sidste sæson og det var til stor tilfredshed for alle de deltagende klubber samt DIU.

- Rammerne i Bentax Isarena er ganske enkelt fantastiske og i samarbejde med Aalborg Kommune og gode samarbejdspartnere bygger vi videre på sidste års erfaringer, så Metal Final4 bliver en endnu større fest til gavn for Aalborg og de mange tilrejsende fans, udtaler administrerende direktør Thomas Bjuring.

Metal Final4 afvikles i weekenden den 31. jan. – 1. feb. 2020 og allerede nu kan man se frem til følgende aktiviteter:

Stor fanzone i foyeren med DJs, live musik og udskænkningszoner i samarbejde med Royal Unibrews eventafdeling, diverse aktiviteter for børn og unge, stort ”alternativt” pressemøde med alle deltagende hold, playstation turnering i samarbejde med Sports Gaming og selvfølgelig en uovertruffen stemning i forbindelse med de tre kampe i Bentax Isarena.


Aalborg Pirates møder lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks i den anden semifinale fredag den 31. januar kl. 20.00 og der bliver rift om billetterne.

- Allerede til det første lokalopgør, som ovenikøbet lå på en kedelig tirsdag i oktober måned var der total udsolgt til kampen mod Frederikshavn. Det samme gør sig gældende til nytårsbraget den 29. december, hvor alt allerede nu tyder på, at der ikke kommer billetter til salg. En semifinale mod Frederikshavn på hjemmebane i Bentax Isarena vil uden tvivl blive udsolgt, så det gælder om at være rigtig hurtig, når salget sættes i gang i morgen onsdag den 4. december kl. 12.00 udtaler billet - og marketingsansvarlig Thomas Simonsen.

- Jeg er virkelig glad for, at Aalborg Pirates bliver værter for denne sæsons pokalturnering i Bentax Isarena. Vi er stolte af holdet, og vi er taknemlige for det engagerede og støttende publikum, der gang efter gang kommer og skaber en fest omkring ishockeykampene i Aalborg. Ishockey – og sportens verden - har en helt særlig plads i Aalborg. Det bliver en folkefest i de bedste rammer, og vi glæder os, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

På den officielle Facebookprofil, Metal Final4 Aalborg, vil der fra og med i dag blive postet løbende praktiske forhold, herunder billetsalg, officiel Metal Final4 hotel samt løbende generel information om eventet.

Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til:

Adm. direktør Aalborg Pirates, Thomas Bjuring, tlf. 22 47 44 49


Pirates-kontor bliver kimet ned: Direktør lover udsolgt VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Aalborg