Aalborg Pirates er stolte over at kunne præsentere en forlængelse af kontrakten med den 29-årige canadiske forward, Pierre-Olivier Morin, for den kommende sæson.

Pierre-Olivier Morin var en del af det stærke hold, der hentede The Double til Aalborg i 2018, og han vendte tilbage til Aalborg Pirates forud for den forrige sæson, der desværre blev afbrudt ved slutspillets start - nu er han tilbage igen for at gøre arbejdet fra sidste sæson færdigt.

Vi blev hurtigt enige om, at vi gerne ville arbejde sammen igen i den kommende sæson, hvis vi kunne få enderne til at mødes, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Pierre-Olivier Morin havde en rigtig god sæson i den forgangne sæson, hvor det blev til 47 point fordelt på 22 mål og 25 assists over 47 kampe. I mesterskabssæsonen var han en dominerende del af offensiven, der hentede guldet til Aalborg, hvor han viste, hvad han kunne præstere, når tingene blev sat på spidsen.

- Med Pierre-Olivier på holdet så har vi fået tilføjet en vigtig brik til den kommende sæson. Han er en offensiv kapacitet på holdet, hvor vi forventer, at han kommer til at bidrage med en del af sine offensive kvaliteter i bl.a. powerplay. Vi forventer, at han igen bliver en stor profil på holdet, både i grundspillet, men også i slutspillet, slutter sportschef Ronny Larsen.

Pierre-Olivier Morin kommer igen til at spille med nummer 19 i den kommende sæson.

Ved spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt:
Sportchef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13
Adm. direktør, Morten Secher, tlf. 28 74 39 97


Vedrørende Gentofte Stars EUROPAS TOP 250: Et dansk hold sniger sig ind blandt de 150 bedste