Aalborg Pirates forlænger kontrakten med tre af vores unge drenge for den kommende sæson. Det drejer sig om backerne, Jonas Wilquin og Nikolai Nielsen, der begge får 1-årige kontrakter, mens forward, Emil Marcussen, forlænger for to sæsoner.

- Emil har spillet hele karrieren i Pirates, og han bygger på for hver sæson. Han er en sulten ung spiller, der arbejder hårdt både til træning og i kamp. Vi har forventninger til, at han kan tage det næste skridt i løbet af den kommende sæson. Han er stærk i hans forechecking, hvor han er med til at ligge det første pres på modstanderne, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Emil Marcussen skal i gang med sin sjette sæson i Pirates, og er allerede noteret for 164 grundspils- og slutspilskampe i en alder af bare 22 år. Emil var naturligvis en del af det Pirates hold, der vandt The Double tilbage i 2018, og han har fået en stor erfaring trods en ung alder. 

- Jonas Wilquin og Nikolai Nielsen er et par af vores unge talenter, der begge kommer få kampe i løbet af sæsonen. De vil begge få mere ansvar på holdet i den kommende sæson, så de kan udvikle sig til kommende faste spillere på eliteholdet, udtaler Ronny Larsen. 

Jonas Wilquin på 21 år var sidste sæson en fast del af træningen på eliteholdet, og han fik også syv kampe i løbet af sæsonen, og skal i gang med sin tredje sæson på eliteholdet. Nikolai er et år yngre, men skal i gang med sin femte sæson på eliteholdet. Nikolai har været omkring diverse ungdomslandshold, og har, sammen med Jonas, været en bærende defensiv kraft på vores U20 hold i de seneste sæsoner. 

Nikolai Nielsen får igen nummer 4, mens Jonas Wilquin spiller i nummer 51 og Emil Marcussen i nummer 48. 

Ved spørgsmål eller for uddybende kommentarer kontakt:
Sportschef, Ronny Larsen, tlf. 21 68 91 13 
Direktør, Lars Laursen, tlf. 22 95 27 17 


VIL SPILLE EUROPÆISK PÅ HJEMMEBANE: Aalborg søger om Continental Cup Aalborg-direktør: Vi er vildt klar til at tage imod folk efter Corona