Piratskuden fik for første gang en fyldt skattekiste med hjem fra et besøg på ”Djævleøen” i form af maksimumpoint tre. Men først efter en bogstavelig talt stormfuld sejlads, som først sluttede onsdag ved 13-tiden, hvor Piratskuden atter var hjemme i egen sikker havn. 5-2-sejren over Herlev var bemærkelsesværdig ved, at Piratskaden måtte stille op uden hele 4 af det vanlige mandskab.

Piratskuden fik for første gang en fyldt skattekiste med hjem fra et besøg på ”Djævleøen” i form af maksimumpoint tre. Men først efter en bogstavelig talt stormfuld sejlads, som først sluttede onsdag ved 13-tiden, hvor Piratskuden atter var hjemme i egen sikker havn.
5-2-sejren over Herlev var bemærkelsesværdig ved, at Piratskaden måtte stille op uden hele 4 af det vanlige mandskab.

Lazaret i Aalborg
Victor Panelin-Borg, Mikkel Højbjerg, Thom Flodqvist og Jonas Jacobsen udgjorde lazarettet i Aalborg. Alle med mindre småskavanker, men alligevel så alvorlige, at man valgte at spare dem for måske i stedet at løbe ind i en længerevarende skade.
For en gang skyld havde Piratskudens vanlige træfsikre skytter ikke sigtekornet rigtigt indstillet. Af de 5 fuldtræffere blev kun en enkelt sat ind af en angriber, Kiriil Kabanov. I stedet trådte det tungere skyts til i form af backerne, Sebastian Bergholt og Anders Krogsgaard, der begge nettede to gange.
Ganske imponerede.
Men i stedet lagde de normale skarpskytter, Julian Jakobsen, Sebastian Brinkman og Felix Scheel (alle 2 gange) samt Jeppe Jul, Pierre-Olivier Morin og Martin Højbjerg (alle 1 gang) op til målskytterne. For en gang skyld blev Thomas Spelling ikke noteret for point.
De mange afbud betød, at Sebastian Brinkman blev rykket op i førstekæden med Julian Jakobsen og Martin Højbjerg, mens Tobias Ladehoff og Emil Marcussen blev ladt tilbage i en decimeret fjerdekæde.

Vejrguder drillede
Der kom en anelse skår i glædesrusen over sejren, da vejrguderne også ville spille med. De blæste så voldsom, at al trafik over Store Bælts-broen blev indstillet. I stedet måtte Piratmandskabet tage på hotel og overnatte på ”Djævleøen”, og først her til morgen sætte kursen mod Aalborg.


Spillerstatistik efter runde 23. VIDEO: Metal Ligaen TV: George Sørensen efter Herlev-Aalborg