-En rigtig stor og varm tak til alle, der har været med til at bakke os op i denne svære tid. Med den økonomiske redningskrans, som de har været med til at hive indenbords, er vi godt på vej.
Bestyrelsesformand Morten Fals ser nu mere lyst på Piratskudens fortsætte færd, efter han i marts så sig nødsaget til at melde ud, at Piratskuden kikkede ned i et sort hul. Corona-krisen gjorde, at hockeysæsonen var forbi med afslutningen af grundserien, og dermed gik Pirates glip af de forventede økonomisk givtige slutspillekampe, hvilket betød et tab på omkring mod 2 million kroner.
Spillere, trænerstab og det meste af administrationen blev sendt hjem. I stedet arbejdede en administrativ medarbejder samt en række ulønnede ledere intens med få stablet en række tiltag sat i søen, som støttebilletter, trøjesalg og andre salgstiltag. Sammen med besparelser og statens hjælpepakke var målet at nå op på de 2 manglende millioner kr.

Vellykket billetsalg
Salget af billetter til DEN AFLYSTE FINALE er netop sluttet, og det lykkedes at komme vel i havn. Samtlige 6.666 billetter blev solgt, og med de øvrige salgstiltag er der kommet 1,1 million kroner ind i Piratskattekisten.
-Nu har vi klaret første runde og kan med optimisme se frem til, at det mørke hul bliver lukket, fortsætter Morten Fals. Så er vi klar til næste runde, som også bliver svær. Der er stadig mange ubesvarede spørgsmål, som hvornår kan vi kalde folk tilbage til arbejdet, hvornår kan hele truppen træne samlet og kommer vi til at starte op uden eller med reducerede tilskuere på lægterne. Så må vi også se, hvordan erhvervslivet, der har haft det hårdt, har klaret sig. Vi har lykkeligvis ikke haft negative meldinger fra sponsorer og andre samarbejdspartnere.

Stor tak til alle
-Nu kan vi tillade os at kikke fremad og formentlig starte turneringen op i september. Vi er rimelig godt rustet, og med den nuværende og forventede økonomiske hjælp undgår vi at skulle bruge af egenkapitalen. Hermed har vi også givet vor nye direktør Morten Secher en god start. Nu kan han koncentrere sig om 2020/21-sæsonen uden lig i lasten.
-Men lad mig understrege. En rigtig stor tak til alle, der har været med til, at vi kan se lyset forude i tunnelen. Uden deres fine hjælp havde det set sort ud.


Ny Aalborg-direktør har tilsagn fra flere spillere Morten Secher har i dag taget kommandoen over Piratskuden