Pirates ydmygede Herlev Eagles i den sidste hjemmekamp i grundspillet. Herlev havde ikke det store at spille for, og det udnyttede Pirates til at vinde med 9-1 på hjemmebane, hvor Ben Duffy kom igang med scoringen, og Jeppe Jul Korsgaard blev noteret for et hattrick.

Aalborg Pirates - Herlev Eagles 9-1 (3-0, 2-0, 4-1)
Mål: 08:30 1-0 Kirill Kabanov (Ju. Jakobsen, Ma. Højbjerg) PP, 15:56 2-0 Jeppe Jul Korsgaard (Duffy, Knudsen), 19:14 3-0 Ben Duffy (Kabanov, Neill), 27:51 4-0 Ben Duffy (Korsgaard, Donaghey), 35:44 5-0 Lasse Bo Knudsen (Morin, MacDonald), 48:14 6-0 Kirill Kabanov (Ju. Jakobsen, Ma. Højbjerg) PP, 49:01 7-0 Pierre-Olivier Morin (Spelling, Ladehoff), 50:33 8-0 Jeppe Jul Korsgaard (Morin, Spelling) PP, 56:49 8-1 Ulrich Linnet (J. Linnet, Johansson), 58:03 9-1 Jeppe Jul Korsgaard (Kabanov, Duffy)

Udvisninger: Pirates 5x2 min., Eagles 8x2 min.
Tilskuere: 0

Til dagens vigtige kamp i forhold til den endelige placering havde Pirates igen Nikolaj Carstensen på holdkortet, men i stedet for Martin Lefebvre ude til kampen. Forud for kampen blev George Sørensen kåret som Pirates' bedste spiller for februar måned af Pirates Support.

Pirates kom ud med god fart i skøjterne for at straffe Herlev fra kampens begyndelse. Det var Pirates, der sad på store dele af perioden, hvor Herlev kun enkelte gange var i nærheden af George Sørensens mål. Pirates' defensiv ryddede op foran eget mål, hvor Herlevs Magnus Molge et par gange mærkede, at det gør ondt at rende ind i Victor Panelin-Borg ved banden.
Pirates fik kampens første powerplay, hvor Pirates spillede puken klogt, hvor Julian Jakobsen imens at han blev tacklet i banden, afleverede til Kirill Kabanov, der hamrede pucken i nettet til 1-0. Kort efter var det Pirates' tur til at komme i undertal, hvor man fik blokeret flere skud, så de ikke kom ind til George Sørensen i målet.
Ben Duffy, der spillede en stærk kamp i 1. periode, fik tilkæmpet sig pucken ved blueline, og skøjtede ind på mål, hvor han dog ikke fik sat pucken i nettet, men Jeppe Jul Korsgaard var hurtigst over returen, som han slog i nettet i luften.
Mod slutningen af perioden holdt Pirates pucken i offensiv i næsten to minutter uden afbrydelse, hvor Pirates kunne skifte ud hele tiden. Det endte med en scoring til 3-0, da Ben Duffy modtog pucken og skøjtede ind midtfor mål, hvor han kunne sende pucken direkte op i det ene hjørne uden chance for Herlevs målmand, da der var placeret godt med trafik foran målet.
3-0 efter 1. periode var ganske fortjent, hvor Pirates var mere kyniske på deres muligheder, mens Herlev kun sporadisk var farlige.

Pirates blev ved med arbejde hårdt, da Herlev er en mulig modstander i kvartfinalen, og man vil gerne sætte sig i respekt overfor dem. Pirates fik endnu en mulighed i powerplay, men denne gang lykkedes det ikke at komme yderligere foran.
Nogle minutter efter powerplayet blev det til 4-0, da Jeppe Jul Korsgaard tog pucken ind i zonen, og lavede en lille flippasning til Duffy, der holdt Herlev spilleren væk, mens han sendte pucken i nettet til 4-0.
Det var et Pirates hold, der var i fuld kontrol hele perioden, hvor det også blev til 5-0, da Lasse Bo Knudsen havde søgt ind foran mål, hvor han får det yderste af staven på pucken, så den ryger ind til 5-0. Morin, der skød var sikker i sin sag og sendte Lasse Bo som første mand over til jubel blandt holdkammeraterne. Dommerne annoncerede, at det var Pierre-Olivier Morin, der scorede målet, men efterfølgende blev det også korrekt rettet på kamprapporten.
5-0 efter 2. periode i en kamp, hvor Pirates var i kontrol, og man lod ikke sejren smutte af staven.

Kampen var afgjort, og Pirates ændrede en smule i kæderne, hvor man rykkede Tobias Ladehoff sammen med Pierre-Olivier Morin og Thomas Spelling, mens Josh MacDonald sad over i 3. periode. Det var tydeligt at se fra begge holds side, at man ikke ønskede at satse med helbredet eller evt. skader til det kommende slutspil.
Herlev forsøgte at sætte sig i respekt med fysisk spil, hvilket Pirates straffede gang på gang. Magnus Molge røg i boksen i et par minutter, hvor Pirates fik gjort det til 6-0 ved Kirill Kabanov, der tæt under mål fik sendt pucken i nettet. Kort efter var det igen Pirates, der fik pucken i nettet, denne gang ved Pierre-Olivier Morin.
Det blev også til 8-0, da Jeppe Jul Korsgaard scorede sit andet mål i kampen, mens Pirates igen var i powerplay, da Herlev forsøgte at spille fysisk. Det gav yderligere et powerplay, hvor Garth Murray sendte 4. kæden med de unge drenge ind på isen for at give dem den bedste mulighed for at komme på tavlen. Det lykkedes dog ikke.
I stedet fik Herlev reduceret til 8-1, da Ulrich Linnet fik slået pucken i nettet, hvilket kostede George Sørensen sin 7. shutout i sæsonen. Herlev virkede meget modløse, og det blev også til et hattrick til Jeppe Jul Korsgaard med omkring to minutter igen af perioden.
Tiden løb af uret, og Pirates kunne notere sig sejren på hele 9-1. Da Rungsted besejrede SønderjyskE, og Frederikshavn besejrede Esbjerg, så ligger det helt fast, at Rungsted vandt grundspillet, mens Pirates tog 2. pladsen, og derfor skal spille mod Herlev i kvartfinalen.

Pirates spiller næste gang på udebane, hvor turen går til Rødovre tirsdag aften, hvor der er kampstart kl. 19.30. Første kvartfinale spilles på fredag, hvor Herlev Eagles kommer på besøg. Hold Jer opdateret på klubbens hjemmeside omkring kamptidspunkterne i kvartfinaleserien.

Pirates TV: Interviews efter 9-1 sejr over Herlev STREAM: Aalborg Pirates-Herlev Eagles