Det lignede en træls eftermiddag i Köln, da Pirates spillede den anden kamp på to dage, men man endte med at vende 0-2 til en sikker sejr på 8-2. Bl.a. på fem mål i powerplay og to mål i undertal, så man udnyttede speciel teams til fulde. Næste opgave er på fredag, hvor Esbjerg Energy ligger is til den sidste træningskamp forud for sæsonen.

Søndag eftermiddag spillede Pirates den anden kamp i Köln, hvor Löwen Frankfurt havde taget turen til Köln for at være træningsmakkere. Det endte med en storsejr til Pirates på hele 8-2, hvor Frederik Søgaard spillede hele kampen i målet, mens Jeppe Jul Korsgaard blev noteret for et hattrick. Thomas Spelling og Pierre-Olivier Morin scorede begge med to mål og Mikkel Højbjerg blev noteret for det sidste mål. Af de otte mål blev fem af dem scoret i overtal, mens to blev scoret i undertal, så speciel teams var meget vigtige for kampens udfald.

Frankfurt var foran med 0-1 efter 1. periode, og kort inde i 2. periode kom de også på 0-2, mens Mikkel Højbjerg sad udvist for en høj stok. Derefter var det dog Pirates, der overtog perioden med en klinisk udnyttelse i powerplay. Pirates scorede fem gange i 2. periode - alle i powerplay - for at gå til pause foran med 5-2.
I løbet af 2. periode blev Lasse Bo Knudsen ramt af en voldsom interference, hvilket sendte Matt Carey i bad. Lasse Bo vendte dog tilbage til kampen i 3. periode.

3. periode skulle overstås uden de store skader, og det lykkedes også at udbygge føringen til 8-2 på bl.a. to mål i undertal, hvor det var Jeppe Jul og Pierre-Olivier Morin, der var de skarpe skytter. Thomas Spelling scorede Pirates' enlige mål i 5mod5 i kampen. Det blev en sikker sejr til Pirates, der har fået tanket god energi ind på holdet efter et par gode kampe mod stærke tyske hold.

Nu vender Pirates hjem til Aalborg, inden at det på fredag går mod Esbjerg for at spille den sidste træningskamp forud for sæsonen, hvor Pirates' første hjemmekamp er fredag 3. september, hvor Odense Bulldogs kommer på besøg.

Få overblikket over alle kampene i din kalender Se Löwen Frankfurt vs. Aalborg Pirates gratis i dag