Det endte med en større lussing til Rødovre på 1-9, da Pirates var på besøg i Rødovre Centrum Arena. Pirates førte med 1-3 efter 2. periode, men fem gyldne minutter, hvor Pirates scorede fem gange lukkede kampen endegyldigt. Tobias Ladehoff endte med at score hattrick på lige under fem minutter.

Rødovre Mighty Bulls - Aalborg Pirates 1-9 (1-3, 0-0, 0-6)
Mål: 07:05 0-1 Jonas Jakobsen (Carstensen, Bjorkstrand), 07:32 1-1 Oliver Kjær (Popovic, Brinkman), 13:06 1-2 Martin Højbjerg (Ju. Jakobsen, Koch), 16:29 1-3 Patrick Bjorkstand (Ladehoff, Spelling), 46:32 1-4 Tobias Ladehoff (Jo. Jakobsen), 47:49 Tobias Ladehoff (Spelling), 48:12 Jeppe Jul Korsgaard (Curti, Morin), 51:00 1-7 Tobias Ladehoff (Bjorkstrand), 51:33 1-8 Stephen Anderson (Nielsen), 59:27 1-9 Mikkel Højbjerg (Ju. Jakobsen, Koch)

Udvisninger: Mighty Bulls 2x2 min., Pirates 3x2 min.
Tilskuere: 734

Til aftenens kamp havde administrationen og udlændingestyrelsen arbejdet hurtigt, da papirerne på Charlie Curti var gået igennem, så han var klar til debut. Derudover var Nikolaj Carstensen tilbage på holdkortet efter endt karantæne, så det var kun skader til Kirill Kabanov og Emil Marcussen, der svækkede Pirates' opstilling. Derudover var reservemålmand, Frederik Søgaard, ikke med holdet, hvilket gav debut til dansk-lettiske Kristers Steinbergs på 16 år som backup for George Sørensen.

Det var Rødovre, der startede kampen bedst, og kom til et par gode muligheder, men det var uden for alvor at blive farlige. Begge startede kampen med fire kæder, hvor Rødovre et par gange havde held til at have deres stærke kæde inde mod Pirates' 4. kæde.
Så fik Pirates arbejdet sig ind i kampen, hvor presset blev større mod Rødovres mål, hvor John Muse nogle gange måtte redde kastanjerne ud af ilden. Pierre-Olivier Morin var tæt på, og det gav et mindre pres, hvilket Jonas Jakobsen udnyttede til en styring tæt under mål. Rødovre spillerne protesterede over målet, og dommerne var ude for at kigge situationen igennem, og kom frem til, at målet skulle stå. 0-1 til Pirates efter 7 minutter.
Rødovre fik kort efter udlignet ved Oliver Kjær, da han blev efterladt helt fri foran mål og sikkert kunne bringe balance i regnskabet. Pirates håndterede ikke pucken klogt i egen zone i flere omgange, hvor det var tæt på at koste, da Julius Persson opsnappede pucken, men George Sørensen reddede chancen.
Julian Jakobsen skøjtede omkring målet, hvor han smed pucken ind til Martin Højbjerg, der sendte pucken ind ved nærmeste stolpe, hvor John Muse ikke kunne dække hele stolpen. Kort efter var Thomas Spelling tæt på at bringe Pirates på 1-3, men chancen løb ud i sandet.
Brady Vail havde et helt frit mål at skyde på, men han sendte afslutningen forbi mål, og kort efter lå den bag Muse i den anden ende. Patrick Bjorkstrand havde sidste stav på pucken, som han fik slået igennem sine egne ben, så den røg i nettet.
1-3 efter 1. periode var måske et mål for meget, for Rødovre havde gode muligheder, når Pirates blev sløset i egen zone.

Julian Jakobsen havde en stor mulighed allerede i første skift, men John Muse var vågen ved den nærmeste stolpe. Pirates fik kampens første udvisning, men Rødovre kom kun frem til enkelt chance i overtal, ellers havde Pirates godt styr på Rødovres overtalsspil. Det samme var gældende seks minutter senere, hvor Rødovre end ikke fik sat spillet op, da Pirates var gode til at bryde Rødovres indspil i zonen.
Spillet i perioden var ikke kønt, hvor begge hold lavede mange fejl, men der var ingen, der kunne udnytte det til en scoring, hvor Rødovre nogle gange var tætte på at reducere og bringe liv ind i kampen igen.
Ingen scoringer i 2. periode, der blev noget rodet og ingen hold kom frem til de store muligheder.

Pirates startede 3. periode i powerplay, da Ryan Lowney sluttede 2. periode med at give en slashing til Martin Højbjerg efter slutfløjtet. Et powerplay, hvor Pirates pressede Rødovre, men det lykkedes ikke at bringe Pirates at komme yderligere foran.
Pirates satte Rødovre under massivt pres i starten af 3. periode, hvor Rødovre havde store problemer med at få pucken ud af egen zone, og det store pres gav pote, da Tobias Ladehoff bragte Pirates på 1-4, hvilket var med til at lukke kampen. Det fjernede alt gejst fra Rødovre, og i løbet af fem minutter, så var Pirates på 1-8. Et stort kollaps af Rødovre, hvor Tobias Ladehoff endte med hattrick, mens Jeppe Jul Korsgaard og Stephen Anderson også ville være med i festen på isen.
Pirates gav mere spilletid til de helt unge, der havde siddet en del på bænken, så der kunne spares lidt kræfter til kampen på fredag, hvor Esbjerg kommer på besøg.
Begge hold ville have tiden til at gå på uret, men de 734 blev lige underholdt med en scoring i sidste minut, da Mikkel Højbjerg sendte pucken i nettet til slutresultatet 1-9.
Pirates spiller næste gang på fredag, hvor Esbjerg Energy kommer på besøg i Gigantium Isarena.


VIDEO: Se højdepunkterne fra Rødovre-Aalborg Aalborg Pirates går på isen for danske soldaterveteraner