Pirates måtte slide ekstra igen i aften, da man spillede mod Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane. Pirates var foran i store dele af kampen, men man havde problemer med at få pucken over stregen, og Rødovre var tæt på i flere omgange. George Sørensen reddede Pirates med flere store redninger, inden Kirill Kabanov lukkede kampen i sidste sekund.

Aalborg Pirates - Rødovre Mighty Bulls 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)
Mål: 14:12 1-0 Josh MacDonald (Donaghey, Spelling), 27:57 2-0 Jonas Jakobsen (Brinkman, Bergholt), 28:30 2-1 Phillip Schultz (Leclerc, Beaudry), 59:59 3-1 Kirill Kabanov (Lefebvre, Sørensen)

Udvisning: Pirates 1x2 min., Mighty Bulls 3x2 min.
Tilskuere: 0

Aalborg Pirates havde til aftenens kamp fået Kirill Kabanov ind i lineuppen, så Pirates kom igen med næsten stærkeste opstilling, hvor det kun var Tobias Ladehoff, der måtte sidde over. Det betød, at Kirill overtog pladsen i 3. kæden fra Jonas Jakobsen, så Kirill kom i kæde med Jeppe Jul og Ben Duffy.

Pirates har spillet to kampe mod Rødovre i denne sæson, hvor det er blevet til to sejre, hvor den ene dog først kom efter straffeslag, hvor Josh MacDonald afgjorde kampen.

Pirates kom bedst ud til kampen, hvor man havde pucken i store dele, men man kunne ikke få spillet sig frem til de helt store chancer. Dog stod man godt i defensiven og tilbageløb for det meste af perioden, så man tillod ikke Rødovre de store muligheder.
Pirates havde mulighederne, men det virkede ikke til at man kunne få den rigtige afslutning på chancen, så man kunne sætte Rødovres målmand, John Muse, under pres.
Pirates fik scoret kampens første mål, da Cody Donaghey fik sendt Josh MacDonald afsted mod mål, og han scorede sikkert til 1-0, der også var stillingen efter 1. periode, hvor der var meget, der kunne arbejdes med frem mod næste periode.

Pirates kom under stort pres i 2. periodes første minut, hvor Rødovre spillede pucken rundt, og Mikkel Højbjerg havde mistet staven. Philip Schultz havde en stor chance, men George Sørensen når lige ud for at gøre vinklen mindre.
Pirates sværmede omkring Rødovre målet i flere omgange, og det lykkedes også at komme på 2-0, da Jonas Jakobsen modtog pucken og trak rundt om Muse i målet og kunne sende pucken i det tomme mål til en fortjent scoring til 2-0. Der gik ikke mere end et halvt minut, så havde Rødovre reduceret til 2-1, da Phillip Schultz havde let spil og kunne sende pucken ind i et tomt mål. Målet gav Rødovre en smule momentum, hvor Pirates lavede et par mindre fejl i egen zone, og Rødovre kom tættere på en udligning. Tættest var Jeremy Beaudry, da han hamrede pucken på stolpen.
Defensiven var væk i store dele af 2. periode, hvor man tillod den ene store chance efter den anden. Carl Neill var ikke opmærksom, og Rødovre fik sendt Guillaume Leclerc afsted mod mål, men George Sørensen fik reddet chancen.
Pirates kommer i undertal, men det er Pirates, der kommer til de bedste chancer. Mikkel Højbjerg kommer alene mod John Muse, men blev hooket på vejen. Det udløste et straffeslag, som Mikkel Højbjerg ikke fik sendt en afslutning afsted på.
Pirates var tæt på at komme på 3-1, mens Nikolaj Carstensens afslutning sad lige på stolpen. Dog skulle dommerne lige ud for at tjekke efter, grundet det udspring, som pucken havde fra stolpen.
2-1 til Pirates efter 2. periode, hvor Pirates lavede en del fejl, og Rødovre fik for mange chancer for at udligne sidst i perioden.

Pirates kom ud med langt mere fart i skøjterne, og det så ud til, at Garth Murray havde talt med store ord overfor holdet omkring indstillingen i de første to perioder. Kirill Kabanov havde muligheden for at bringe Piraets på 3-1, men chancen blev forsplidt. Kort efter var det Pierre-Olivier Morin, der sendte pucken over mål alene mod John Muse. Pirates var kommet i fuldkommen kontrol.
Pirates havde flere store chancer, men Pirates kunne ikke få prikket pucken over stregen. Ben Duffy havde næsten helt frit mål, men endte ikke med at få skudt på mål, hvor chancen i stedet løb ud i sandet.
Efter små otte minutter af perioden måtte Lasse Bo Knudsen ud, da han blev ramt i hovedet af Jonatan Nielsen. Det lignede dog mere et uheldigt sammenstød, da begge spillere havde fokus på pucken.
Pucken hoppede og dansede flere gange omkring stregen, men det var først i kampens sidste sekund, at Kirill Kabanov sendte pucken i tomt mål.

Pirates spiller næste gang på fredag, hvor turen går til Bitcoin Arena i Rungsted. Der er kampstart kl. 19.30, og kampen kan følges på TV2Sport med optakt fra kl. 19.00.

Pirates TV: Interviews efter 3-1 sejr over Rødovre STREAM: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls