Søndag eftermiddag var Pirates på besøg i Frøs Arena i Vojens, hvor der var topbrag, hvor ligaens nummer 3 tog imod. Små 4500 tilskuere var tilstede til kampen, hvor det var Pirates, der kunne tage hjem med sejren og de tre point. Dermed rundede Pirates 100 point i Metal Ligaen denne sæson.

SønderjyskE - Aalborg Pirates 2-3 (2-0, 0-3, 0-0)
Mål: 06:38 1-0 Josh MacDonald (Madsen, Little), 08:36 2-0 Daniel Nielsen (Little), 21:09 2-1 Pierre-Olivier Morin (Spelling, Lefebvre) PP, 21:45 2-2 Julian Jakobsen (Ma. Højbjerg, Spelling) PP2, 34:18 2-3 Olivier Hinse (Krogsgaard, Kabanov)

Udvisninger: SønderjyskE 7x2 min., Pirates 4x2 min.
Tilskuere: 4513

Pirates var søndag eftermiddag på besøg i Vojens, hvor det endte med en sejr på 2-3 til Pirates. Pirates kom med samme opstilling, der havde sendt Frederikshavn hjem med et nederlag på 4-0 fredag aften. Kun langtidsskadede Marcus Pedersen var ude til kampen for Pirates.

Pirates var bagud efter 1. periode med 2-0, hvor SønderjyskE sad godt på spillet, og ikke tillod de store chancer til Pirates. SønderjyskEs mål blev scoret af Josh MacDonald og Daniel Nielsen.

Allerede i starten af 2. periode fik Pirates en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen, da Pirates fik powerplay i fire minutter. Det udnyttede Pierre-Olvier Morin til at reducere til 2-1. Da Pirates scorede hurtigt i powerplay, så havde man stadig to minutter i powerplay, og da SønderjyskE blev ramt af endnu en udvisning, så var det 5mod3 i næsten to hele minutter.
Julian Jakobsen skulle dog kun bruge 15 sekunder, så havde han bragt balance i regnskabet til 2-2.
Powerplayet blev ganske afgørende for Pirates, da det også var i powerplay, at Olivier Hinse sendte pucken i nettet til 2-3 føring. Pirates måtte også enkelte gange kæmpe i undertal, hvor boxplay gjorde det svært for SønderjyskE.

Pirates fik en gylden mulighed i starten af 3. periode også, da SønderjyskEs Anders Førster tog en udvisning, men det lykkedes ikke at udnytte denne til scoring. Pirates kom i powerplay en gang mere, men det lykkedes ikke at bringe sig yderligere foran. Med omkring ni minutter igen af perioden røg Julian Jakobsen til afkøling, men boxplay reddede situationen hjem.
Der blev kæmpet fra alle spillere, og det var en god moral på holdet, hvor man sørgede for at SønderjyskE ikke kom frem til de store chancer.

Med små to minutter igen af perioden tog SønderjyskE deres timeout, og i samme moment tog SønderjyskE målmanden ud. Pirates red stormen af, og tog sejren og de tre point, og dermed har Pirates rundet de 100 point i denne sæson.
Pirates spiller næste gang på tirsdag kl. 19.00, hvor Esbjerg Energy kommer på besøg i Bentax Isarena.

Aalborg-powerplay afgjorde i Vojens Highlights fra 4-0 sejren over Frederikshavn White Hawks