Pirates spillede igen mod Frederikshavn White Hawks, men denne gang lykkedes det ikke for Pirates at komme tilbage, da Pirates kom bagud med 1-3 i starten af 3. periode. Pirates kom godt ud til kampen og havde pucken i store dele af kampen, men lykkedes ikke med at komme ind foran mål.

Aalborg Pirates - Frederikshavn White Hawks 1-3 (0-0, 1-2, 0-1)
Mål: 21:02 0-1 Aleksi Halme (Krag-Christensen, Andersen) PP, 25:11 0-2 Lucas Andersen (Frederiksen) 32:56 1-2 Mikkel Højbjerg (Knudsen, Bjorkstrand), 42:46 1-3 Alexander Bumagin (Jensen, Frederiksen) PP

Udvisninger: Pirates 3x2 min., White Hawks 0x2 min.
Tilskuere: 0

Torsdag aften var der andendagsgilde mod Frederikshavn White Hawks, hvor Pirates kunne tage 1. pladsen i Metal Ligaen, hvis det blev til tre point i kampen mod rivalerne. Begge hold kunne stille med samme opstilling, som til kampen i aftes. For Pirates betød det, at George Sørensen og Thomas Spelling var ude med skader, mens Frederik Søgaard igen kunne tage plads mellem stængerne. Eneste ændring på de to hold var, at det var den tidligere Pirates-målmand, Tadeas Galansky, der fik tjansen i målet for Frederikshavn.

1. periode bød ikke på de store chancer til nogle af holdene, men det var Pirates, der havde de bedste chancer, men pucken ville ikke i nettet bag Galansky. Begge hold spillede ud fra et defensivt perspektiv i aftenens kamp, hvor der ikke skulle gives de store chancer, hvor man kom i undertal hjem af isen.
Mod slutningen af perioden blev Victor Panelin-Borg udvist et par minutter, men Pirates lykkedes med at holde 0-0 resten af perioden ud. Pirates havde mulighederne i perioden, men Frederikshavn spillede klogt og lukkede ned, når Pirates var tætte på.

Pirates startede 2. periode i undertal, og det udnyttede Frederikshavn til at komme på 0-1, da Aleksi Halme var fri omkring den ene cirkel, hvor han sikkert sendte pucken i nettet bag Søgaard. Pirates forsøgte at komme tilbage, men det var Frederikshavn, der var i teten, og Frederikshavn kom også på 0-2, da Christopher Frederiksen spillede Lucas Andersen helt fri og han kunne let smide pucken i den side af målet, hvor Søgaard kom fra. Frederikshavn fik endnu en mulighed i powerplay, hvor boxplay arbejdede godt foran Søgaard.
Pirates kom bedre med i perioden efter, at man havde lukket ned for Frederikshavns powerplay, hvor der kom et par chancer, men man kunne ikke få pucken ind bag Galansky.
Det lykkedes efter små 13 minutter af perioden, da Patrick Bjorkstrand fandt Lasse Bo Knudsen med en flot tværpasning, og Knudsen rundede Galansky og lå pucken ind omkring målfeltet, hvor Mikkel Højbjerg bare skulle ramme pucken for at reducere til 1-2. Pirates var tilbage i kampen efter et længere pres mod Frederikshavn. Pirates havde en del pucke mod mål, mens Frederikshavn ikke var så ofte i Pirates' zone. Mod slutningen af perioden havde Jesper Jensen muligheden for at bringe Frederikshavn foran 1-3, men Frederik Søgaard var klar.

Pirates fik endnu en udvisning i starten af 3. periode, og Frederikshavn lynede endnu engang, da Alexander Bumagin var helt fri foran Frederik Søgaard, og han skulle bare sætte staven på, og så var det 1-3.
Pirates forsøgte at komme tilbage ligesom i onsdagens kamp, men Frederikshavn spillede klogt og holdte Pirates spillere på ydersiden mod banden, så det var svært at komme til mulighederne. Perioden blev præget af en del spilstop, hvilket var med til at gøre det svært for Pirates at holde et vedvarende pres på Frederikshavn.
Tiden løb stille af uret, og med ca. halvandet minut igen tog Garth Murray sin timeout og tog Frederik Søgaard ud af målet for at satse. Det gav ikke de store muligheder, og Pirates tabte dermed andendagsgildet til Frederikshavn med 1-3.

Pirates slutter dermed 2021 af på 2. pladsen i Metal Ligaen 2½ point efter Herning Blue Fox, der ligger på 1. pladsen. Pirates spiller første gang i det nye år, mandag 3. januar, når Odense Bulldogs kommer på besøg i Sparekassen Danmark Isarena.