Pirates stærke ismænd har vist vejen og indtaget førerpositionen i Metalligaen. Nu vil vi uden for banderne gerne følge trop og kan i løbet af mandag løfte slørets for landets bedste hjemmeside. Kald det blot at tage forskud på årets julegaver.

Pirates stærke ismænd har vist vejen og indtaget førerpositionen i Metalligaen. Nu vil vi uden for banderne gerne følge trop og kan i løbet af mandag løfte slørets for landets bedste hjemmeside. Kald det blot at tage forskud på årets julegaver.

Vi har i al for lang tid måtte leve med en utidssvarende hjemmeside – Aalborg Pirates ansigt ud til den store verden, men nu er vi klar med Pirates-julegaver. Ikke blot i et flot og tidssvarende design, men også med forbedrede indhold af artikler og fotos samt forbedret billetkøb.
Hvordan kommer du så ind på denne nye fagre verden?
Du følger blot den sædvanlige rytme og klikke ind på den gamle hjemmeside. Men måske endnu bedre. Du klikker ind på https://metalligaen.dk. Metalligaen.dk – en Nyheds- og Billetportalportal for Metalligaen, som også indeholder en portal for hver af de ni klubber.

Når du kommer ind på Metalligaen.dk er der øverst et kampprogram. Find f.eks. tirsdag 15. oktober Aalborg/Frederikshavn (KØB BILLET). Ja, så ligger billetkøbet lige for.
Til højre står der (VÆLG HOLD). Straks åbnes en side med alle Metalligaholdenes hjemmesider. Derefter er det blot at klikke på Aalborg Pirates. Så er du på hjemmebane igen.

Men ellers er der på Metalligaen.dk masser af artikler at se nærmere på.
Besøg også Statistikcenter. Så er der informationer om resultater, stillinger og spillere.
Men prøv øverst. Med små bogstaver står der: Home/Tournament List. Her åbner sig et eldorado med samtlige rækker – lige fra 1. division til U 7.
Tager du West Based Tournaments, så prøv at klikke på U 17.1: Her kan du se, at Aalborg efter 4 kampe fører rækken med maksimumpoint 12. Under spillerstatistik viser det sig at Aalborg Magnus Boesen topper med 9 point for 5 mål og 4 assist.

Tilbage til vor egen hjemmeside. Den vil fremstå med samme look som hovedsiden. Der vil være spændende opsatte artikler peppet op med matchende fotos.
Som vi så småt er startet op på fra sæsonstarten, vil der fortløbende være portrætter og interview af Piratbesætningen. Omtalen af kampene vil få et løft ved at blive mere kommenterende. Folkene omkring holdet samt de mange frivillige ledere, der tropper op og hjælper til på kampdagene, vil blive omtalt. Begivenheder i AaB Ishockey og de mange unge talenter, der står på spring til Piratskuden, vil selvfølgelig også være et mål. Pirates fanklub vil vi også høre mere om. Og mere kommer til.

Et nyt tiltag, som så dagens lys fredag, er Piratskudens egen spillerstatistik. Grundspillet omfatter hele 48 kampe – seks runder med otte kampe. Efter hver runde vil vi præsentere Piratskudens spillerstatistik. Første runde blev netop færdigspillet med 3-2 sejren ude over Esbjerg. Sådan fortsætter vi indtil kvartfinalerne, og når de er slut en ny spillerstatistik. Efter semifinalerne en ny spillerstatistik og selvfølgelig efter finalerne en ny spillerstatistik. Og så er der jo også Final 4.
Mindre kan ikke gøre det.

Et fælles billetsystem bestyrker det kommercielle potentiale for ligaen, og for tilskuerne er det nemt at sikre sig plads til den kommende kamp - såvel ude som hjemme. Billetsystemet venter kun på dine ønsker.
-De fælles platforme for hjemmeside og billetsystem er et strategisk og meget stærkt kommercielt produkt og tiltag, som man ser det i udlandet i de helt store ligaer, siger Aalborg Pirates direktør Thomas Bjuring. Metalligaen bliver den første professionelle liga i Danmark til et sådant tiltag. Tankerne er selvfølgelig dataopsamling, men i lige så høj grad at gøre det bedre for de mange tilskuere i og omkring ishockeyen.
Ikke blot Dansk Ishockey Union, men i særdeles Aalborg Pirates har sat sig i førersædet.

Julegaverne er ikke blot kommet under træet. De er også klar til at blive pakket ud.


Kampnoter: Rundt om Esbjerg Energy-Aalborg Pirates Nyt tiltag - spillerstatistik