Traditionen tro bliver det traditionsrige nytårsopgør imellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks markeret på banen med specielt designede nytårstrøjer til netop disse 2 kampe.

For trejde år i træk, udkæmpes det store nordjyske lokalopgør i fælles nytårstøjer, for at markere den helt særlige betydning og værdi af dette back2back opgør. Datoen og sæsonen for begge opgør er indarbejdet i designet, som gør trøjerne helt unikke.

Trøjedesignet er lavet i samarbejde mellem begge klubber.

Piraternes trøjer indeholder en helt særlig gimmick
I omklædningsrummet har alle piraterne helt særlige kælenævne, som de kalder hinanden. Efter spillernes eget ønske, er det disse kælenavne som står på ryggen af piraternes trøjer til nytårsopgøret 21/22. Derfor melder Patty, Pedro, Ida, Bosse og alle de andre klar til 2 spændende kampe.

Følg opgøret på TV2 Play
Igen i år havde efterspørgslen efter billetter til opgøret i Sparekassen Danmark Isarena, sat nye rekorder. Ligeledes tegnede det traditionelle 1 krones sponsorkoncept rigtigt godt, lige ind til at corona-restriktioner satte en brat stopper for Danmarks Største Ishockeyklamp!

Desværre må alle tilskuere nu i stedet sidde hjemme og se kampene på tv, da corona-restriktionerne påbyder, at der ikke kan være tilskuere i arenaerne. Begge kampe vises på TV2 Play.

Frederikshavn White Hawks vs. Aalborg Pirates
TV 2 Play i aften kl. 20:15

Aalborg Pirates vs. Frederikshavn White Hawks
TV 2 Play i morgen kl. 20:15

Henrik, Julle, Tubbe og alle de andre Pirater sender de varmeste nytårshilsner til alle fans og håber du støtter dem hjemme foran TV skærmen.

WE WILL BE BACK

 

#ONETEAM


Comeback i 3. periode sikrede sejren efter straffeslag Lokalbrag i vente ved Metal Final4