Søndag eftermiddag var Pirates på besøg i Odense, hvor Pirates planmæssigt kom foran med 0-3, men efter de første to perioder var stillingen 3-3. Odense kom foran et par gange i 3. periode, men kampen måtte ud i overtid, hvor det var Odense, der var skarpest.

Odense Bulldogs - Aalborg Pirates 6-5 (1-3, 2-0, 2-2, 1-0)
Mål: 06:36 0-1 Felix Scheel (Spelling), 09:49 0-2 Anders Krogsgaard (Korsgaard), 15:57 0-3 Thomas Spelling, 18:31 1-3 Lukas Lundvald Nielsen (M. Larsen, Ehlers), 28:24 2-3 Oliver True (Beukeboom), 37:20 3-3 Lukas Lundvald Nielsen (Kamph, Ehlers), 40:16 4-3 Sebastian Ehlers (L. L. Nielsen, Candella), 43:56 4-4 Mikkel Højbjerg (Ju. Jakobsen), 44:15 5-4 Lukas Lundvald Nielsen (Candella, Ehlers), 52:40 5-5 Anders Krogsgaard (Mi. Højbjerg, Ju. Jakobsen), 64:30 6-5 Sebastian Ehlers (Vedel)

Udvisninger: Bulldogs 2x2 min., Pirates 1x10 min. (Ju. Jakobsen), 1x2 min.
Tilskuere: 648

Pirates var søndag eftermiddag på tur til Odense, hvor man skulle undgå at få det andet nederlag i træk denne sæson. Der var kun den ændring i opstillingen til kampen i forhold til fredag aften, at man var gået tilbage til de kæder, der havde fungeret tidligere på sæsonen. George Sørensen blev sparet, og Jesper Wulff Pedersen fik kampen i målet. Wulff havde ikke sin bedste dag i målet, men han fik heller ikke meget hjælp i målet.

Bulldogs kom til et par gode muligheder i starten af kampen, men det var Pirates, der udnyttede deres muligheder. Lukas Lundvald sendte pucken på stolpen for Odense, og kort efter var det Felix Scheel, der havde bragt Pirates foran. Små tre minutter senere var det stort set samme situation, hvor Lukas Lundvald havde brændt på Jesper Wulff, så kunne Anders Krogsgaard sende pucken i nettet til 0-2 efter små ti minutter.
Pirates kom til enkelte chancer, og fik stille og roligt et overtag i perioden, hvor det ikke var meget, at Bulldogs havde pucken. Efter små 16 minutter fik Spelling staven på et skud fra Bulldogs' Cole Candella, og Spelling skøjtede ned og lagde pucken mellem benene på Cowley til 0-3. Bulldogs fik reduceret ved Lukas Lundvald, da han kunne styre pucken i nettet til 1-3.

Pirates kom ikke ud med den samme energi i 2. periode, som man havde set i de første tyve minutter. Et par gode muligheder til Bulldogs, men Jesper Wulff var på plads. Kampens første powerplay tilfaldt Pirates, men det var Bulldogs, der fik en god mulighed, da Yannick Vedel kom afsted mod mål, hvor Wulff dog var klar med stokhandsken.
Bulldogs fik reduceret til 2-3, da Thomas Spelling mistede pucken ved offensiv blueline, og Oliver True kom afsted mod mål, hvor han gik rundt om målet og lagde pucken ind ved fjerneste stolpe. Pirates var gået ned i kadance, og det udnyttede til Bulldogs til at komme på 3-3.
I periodens sidste minut var Pirates millimeter fra at komme foran igen, da Olivier Hinse styrede pucken op på undersiden af overliggeren og ned på målstregen. 3-3 efter 2. periode.

Pirates fik næsten den værst tænkelige start på 3. periode, da Sebastian Ehlers kort inde i perioden fik sendte pucken i nettet til fynsk føring til 4-3. Pirates fik udlignet til 4-4, men det fik ikke Odense til at miste viljen og kort tid efter var Odense igen kommet foran.
Pirates kæmpede, og det lykkedes også at udligne, da Anders Krogsgaard modtog pucken fra Mikkel Højbjerg, og han hamrede pucken i nettet til 5-5. Der blev kæmpet for sejren, og med omkring tre minutter igen fik Pirates en gylden mulighed i powerplay, hvor man dog ikke kunne få sat spillet ordentligt op.
Kampen endte med 5-5, og man skulle ud i overtid, hvor der var chancer til begge hold, men det var Odenses Sebastian Ehlers, der kunne slide sig igennem defensiven og satte pucken højt i målet.

Pirates spiller næste gang på fredag kl. 19.30, hvor turen går til Rungsted Seier Capital, mens næste hjemmekamp er fredag 24. januar kl. 19.30, hvor SønderjyskE kommer på besøg.

15 SKARPE SKUD: Billeder fra Odense-Aalborg VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg mod Herlev 10/1