Fredag aften går turen til Vojens, hvor SønderjyskE tager imod. Det ligner en tæt kamp, hvilket vi har spillet mange gange mod SønderjyskE. Vi har dog overtaget denne sæson, hvor vi har hentet 8 af 9 point indtil videre.

Fredag aften går turen til Vojens, hvor SønderjyskE tager imod i den første kamp efter en lille julepause.

Spillerne har julehygget sammen med deres familier, men nu er hyggen ovre, og der står vigtige point på spil. SønderjyskE er et hold, hvor vi har spillet en del tætte kampe med i de seneste sæsoner, og det har været de små marginaler, der har vist sig at være afgørende.

Senest sejrede vi med på hjemmebane med 4-2, hvor vi ellers var bagud med 0-2 efter de første to perioder. Men en hurtig reducering i starten af 3. periode satte gang i holdet, og Morins scoring i undertal med 2½ minut igen af 3. periode gjorde udslaget, inden Mikkel Højbjerg kunne score i tomt mål til sidst.

Dette er vores 4. opgør mod SønderjyskE i denne sæson, og vi har hentet 8 point over de første tre kampe, så vi har det mentale overtag i kampene mod SønderjyskE.

Inden julepause endte vi med to nederlag i træk - for første gang i denne sæson, da vi først tabte med 2-0 i Rødovre Centrum Arena, og i søndags blev det til et nederlag på 4-5 efter overtid på hjemmebane mod Esbjerg. Spillet har ikke været optimalt i de to kampe, men vi har stadigt et solidt forspring i toppen af Metal Ligaen.
I søndags var vi uden backen, Tim Davison, samt forwards Thomas Spelling og Marcus Pedersen. Der er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i denne kamp i Vojens.


Festiligt samarbejde imellem ærkerivaler VIDEO: Aalborg Pirates mod Esbjerg 22/12