Fredag aften skal Pirates på en svær opgave, når turen går til Rungsted, hvor topholdet tager imod. I løbet af sæsonen har Pirates haft et godt tag på Rungsted, hvor det dog er blevet til et enkelt nederlag i fire kampe.

Topbrag i Bitcoin Arena, når Aalborg Pirates besøger Rungsted Seier Capital. Det er nummer 1, der tager mod nummer 3. Selvom Pirates har 7,5 point op til Rungsted, og Pirates kun har fem kampe igen, så er det ikke umuligt at nå Rungsted.
Pirates har nemlig to kampe mod Rungsted, mens Rungsted også har en kamp mod Esbjerg Energy, mens Pirates har kampe mod Herlev, Odense og Rødovre i de sidste tre kampe.

Pirates spillede senest mod Rødovre Mighty Bulls på hjemmebane, hvor der blev hevet en sejr på 3-1 hjem, hvor tilbagevendte Kirill Kabanov afgjorde kampen i sidste sekund med en scoring i tomt mål. Spillet på isen var ikke det bedste, men Rødovre gjorde det også svært for Pirates at spille det spil, som vi gerne vil spille.

Rungsted har været en smule svingende i deres resultater på det seneste, hvor de efter nederlag i Metal Final4 semifinalen til SønderjyskE har spillet mod Odense et par gange, Rødovre, Herlev samt SønderjyskE. Kampe, der burde give en del point, men det er blevet til to nederlag samt tre sejre, hvor den ene af dem kom i overtid.

Senest mod Rødovre var Pirates uden forward Tobias Ladehoff, men ellers kunne Pirates stille i stærkeste opstilling. Dermed må man forvente fire kæder, der arbejder hele kampen fra Garth Murrays side.

Der er kampstart kl. 19.30 i Bitcoin Arena. TV2Sport kommer til at sende kampen med optakt fra kl. 19.00, og derfor vil der ikke komme noget link til streaming.


Optakt: Rungsted Seier Capital på besøg i Bentax Isarena Pirates TV: Highlights fra Aalborg mod Rødovre