I aften kommer Metal Ligaens nummer 2, Herning Blue Fox, på besøg i Bentax Isarena. Der er lagt op til en spændende kamp, og vi har spillet flere tætte kampe mod Herning i denne sæson.

I aften er der topopgør i Bentax Isarena, når formstærke Herning Blue Fox kommer på besøg. Begge hold har haft spillere med det danske landshold, hvor Hernings Morten Poulsen scorede tre mål i de to kampe, mens Pirates' George Sørensen brillerede i målet i den første kamp i Østrig mod Frankrig.

Senest Pirates spillede var i semifinalen ved Metal Final4 mod Frederikshavn White Hawks, hvor kampen gik helt ud i straffeslag for at finde, hvem der skulle videre til finalen mod Rungsted Seier Capital. Det blev Frederikshavn, der trak den billet, og endte med at vinde turneringen også.
Mens Metal Final4 blev afviklet spillede Herning og SønderjyskE deres udsatte dyst, hvor Herning kom tilbage på vindersporet med en sejr på 3-2.

Spillerne har hvilet sig i pausen, men der har også været tid til at pudse flere elementer af spillet af, selvom der har været spillere afsted med landsholdet. Spillerne kommer ind til slutningen af sæsonen med en større gejst for at vise, at de seneste resultater og spil på isen ikke står mål med de forventninger, som man også selv har i truppen.

Pirates har ikke tabt i ordinær tid til Herning i denne sæson, da det er blevet til tre sejre i ordinær tid samt et par uafgjorte kampe. Begge uafgjorte kampe er endt til Hernings fordel efter straffeslag.

I seneste kamp var vi uden Olivier Hinse (forward), da han var blevet skadet under kampen mod Rødovre Mighty Bulls, mens nyankomne Martin Lefebvre (back) måtte udgå tidligt i 1. periode af semifinalen mod Frederikshavn White Hawks. Der er ikke noget nyt omkring deres deltagelse i kampen i aften.

Selvom forspringet er 16 point (reelt 17 point, da vi er bedst indbyrdes med Henring) i toppen med kun ni kampe igen, så kan drengene tage et stort spring mod den endelige sejr i grundspillet med en sejr i denne kamp. Så støt drengene hele kampen og lad os høre vores fantastiske fans.


Herning besejret i topbrag METAL LIGA IGEN! Aalborg Pirates